Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szüntethetném meg...

Hogyan szüntethetném meg teljesen a cigarettaszagot otthonomban?

Figyelt kérdés
Bevallom, az utóbbi hetekben elkényelmesedtem, és bent a lakásban dohányoztam. A szüleim, akik külföldön vannak, váratlanul bejelentették, hogy holnap után meglátogatnak, és maradnának néhány napra. Most fogalmam sincsen, mit tegyek. Úgy tudják nem dohányzom, és azt akarom, hogy így is maradjon. Próbáltam mindent. Kereszthuzat, légfrissítő, párologtató, ecet, citrom, kimostam minden függönyt és megtisztítottam a szőnyegeket, bútorokat. Egy ideig jó illat volt, aztán ismét felütötte a fejét a kellemetlen, állott cigifüst szag. Van tanácsotok, hogyan lehetne 2 napon belül végleg kiiktatni a cigiszagot?
2016. aug. 19. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Folytasd továbbra is azt, amit eddig csináltál. Ha már elkezdted pár napja ezt, akkor holnaputánra tuti kimegy a szag. De azért összességében kell hozzá vagy 4 nap legalább.
2016. aug. 19. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem így is úgy is kiszagolják. De nem baj, legalább így van rá esély, hogy ez a cikis eset is arrafelé hajt majd, hogy leszokj minél előbb.
2016. aug. 19. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

1.: Lehet kapni olyan légfrissítőt, ami kifejezetten dohányszag semlegesítő

2.: Egy nagyobb szivacsot moss át ecetes vízben (jobb az almaecet, annak nincs olyan erős szaga)és kicsit lucskosan egy tányérban rakd fel a szekrény tetejére. Ha megszikkad, kezd újra.

2016. aug. 19. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt tanácsolta egy cigiző hölgy, hogy égessek teamécsest, az valahogy elveszi a cigi szagát. A Tescoban láttam, ahogy legalább 50 db ot rámol a kocsijába, és rákérdeztem, egyáltalán mire való ez a kis gyertya. No, ő világosított föl.
2016. aug. 19. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt is hallottam, hogy az illatos füstölő jó megoldás, mert egyből elveszi teljesen. De én félek, hogy attól csak még intenzívebb lesz a szag. Esetleges vélemény?
2016. aug. 19. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Van légkondid? Lehet hozzá füstszürőt venni. Az tényleg tisztít. Tapasztalat
2016. aug. 19. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Cigi szag semlegesito legfrissito, kereszthuzatot csinald tovabb ameddig es amikor csak tudod, lehetoleg mindent nyiss ki. Szodabikarbonat tehetsz ki kis talakban, az is elszivja a szagokat.
2016. aug. 19. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Illatos füstölő vált be nálam, pár percig füstölök és elmegy az áporodott cigiszag, utána nagy szellőztetés, és többet ne dohányozz a lakásban.

Lapéos dobozos indiai füstölőt vegyél, ez drágább, de kellemesebb az illata.

2016. aug. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!