Mivel szüntethetném meg végre a hüvelygombát? L/20
"ne foglalkozz vele"
-.-
Jahh...kva könnyű mondani, de ha nem tud az ember szexelni hetekig mert szaros gombája van, akkor nem tud nem foglalkozni vele !
Elmúlik, aztán mentsturáció után újra kijön?
Nekem is most ez volt. Februárban elmúlt, majd megjött és rögtön utána megint kijött -.- Akkor javasolta az orvos, hogy amint elmúlik a menzesz, használjak lactofeel hüvelyflóra helyreállító gélt... Nem is jött ki, egészen julius közepéig, amikor megint rögtön menzesz után jött ki. -.-
Már azon gondolkodom, hogy nem hagyok soha szünetet a foggátlóval, akkor nem jön meg és nem lesz gomba.
Te próbáltad már ezt a hüvelyflóra helyreállító módszert:
Azért jön, mert rá stresszelsz, ezzel foglalkozol... nőgyógyászom szerint a candida 90 sok%-a lelki eredetű és fejben/érzelmekben kell rendet tenni, ezért nem használ a gyógyszer - igaza van.
Nekem is volt, ilyen-olyan gyógyi, ez is-az is hatástalan, több nődoki, míg a mostani nem gyógyszert írt kapásból, hanem javasolta a jógát, relaxot, nyugodjak le, sportoljak, vezessem le a napi feszkót - eléggé elvont a doki. Egy éve tünetmentes vagyok, pedig előtte... jujjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!