Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyám megtudta hogy cigizek...

Anyám megtudta hogy cigizek és nem akar elengedni sehova. Mit tegyek? 14/F

Figyelt kérdés
Fél éve dohányzom és anyám megtudta másokon keresztül és most nem enged ki sehova és még minimális pénzt (se kolára, se pizzára) mit tegyek hogy elfogadja hogy én életem,egészségem? Néha már azért is idegesitő mert mikor elmennék a barátnőmhöz már azt sem engedi mert ő tudja hogy milyen vagyok és még ne akarjak szexelni... És én már majdnem odamentem hozzá és a pofájába orditom erős cigiszaggal hogy 14 ÉVES VAGYOK ANYU. HOL VOLT ITT SZÓ SZEXRŐL B*ZD? Ezt nembirom én egészségem és akkor megyek a barátnőmhöz amikor akarok. + 14 év alatt már tudhatná hogy milyen vagyok és ha akkor is megoldanám én hogy szerzek cigit ha nem ad pénzt. Suli előtt meg suli után is esetleg barátoktól kérek. Ez semmiben nem rontja a tanulási átlagomat hogyha én dohányzom vagy ha a barátaimmal hetente 1-2x beülök egy kofolára. Mit tegyek?

2016. okt. 26. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"... És én már majdnem odamentem hozzá és a pofájába orditom erős cigiszaggal hogy 14 ÉVES VAGYOK ANYU. HOL VOLT ITT SZÓ"

Ez szerinted normális? Mikor fogsz majd ütni is?

2016. okt. 26. 21:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem ütök meg nőt/lányt. És én nem most tervezem megfektetni a csajom szóval ettől megnyugodhat ha már olyan idegeslett attól hogy a "kicsifia"

Elmegy a barátnőjéhez és abban semmi rossz nincs ha csókolózunk meg tapizzuk egymást és a petting is belefér sztem az elfogadhatóba. De szexet hanyagolom minimum 2 évig ha az lenne az anyám baja hogy kanos vagyok...

2016. okt. 26. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Oldd meg, ha ekkora a pofád, ennyi, mégis mit vársz ettől a kérdéstől? Anyád nem fog pénzzel támogatni egy ilyen baromságot, ha van esze, ebben biztos lehetsz, innentől rajtad múlik, mi lesz. Remélem a lopásig azért nem mész el :)
2016. okt. 26. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyádtól nem fogsz kapni pénzt cigire, ha ordítozol vele akkor pláne nem. Mi sem adunk, szóval felesleges itt hőbörögnöd. Menj el dolgozni, keress pénzt, aztán arra költöd amire akarod. Én 14 évesen már szórólapoztam.
2016. okt. 26. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Gyújts rá nyugodtan, a csajodat majd én kúrogatom nyugi.
2016. okt. 26. 23:19
 16/19 anonim válasza:
76%
Én 15 voltam mikor nekifogtam cigizni, most vagyok 17, a szüleim tudják, de még sosem valltam be nekik, nem csináltak ebből soha nagy problémát, tudják hogy ha akarok ugyis fogok dohányozni, ha adnak rá pénzt ha nem, a cigiző emberek mindig megoldják hogy legyen mit szívjanak, ha kell inkább nem vesznek kaját....És szerintem jobb hogy a szüleid tudják, majd megbékülnek vele.. minthogy majd egy nagyot csalódjanak benned (mert a szülőnek ez igenis fájó pont hogy a gyereke cigizik) .. Amúgy szerintem még ne legyen akkora pofád hogy mondjad h hú 14 éves vagyok, azt csinalok amit akarok, mert 14 évesen a föld alá bújtam volna ha a helyedbe lennék, még 17 évesen se szállok szembe a szüleimmel, főleg egy ilyen témában ...
2016. okt. 26. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

Kedves kérdező, amíg nem ígéred meg anyádnak, hogy abbahagyod a cigizést (és tényleg abba is hagyod), addig ez nem lesz megoldva. Szerintem a barátnőd, és az, hogy lóghass a barátaiddal, sokkal fontosabb, mint a hülye cigi. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb életed lesz, ha nem szoksz rá.

Anyukád amúgy valóban túl szigorú, mert attól, hogy nem enged el sehova, még ugyanúgy cigizni fogsz (mint ahogy azt a kérdésed is bizonyítja), és ha a barátnőddel szexelni akarnátok, ugyanúgy megtennétek előbb-utóbb, attól függetlenül, hogy elenged-e hozzá, vagy sem, úgyhogy amit csinál, az nettó haszontalan. Szerintem próbáld meg valahogy elmagyarázni neki, hogy nem azon fog eldőlni, hogy függőként éled-e le az életed, hogy tizennégy évesen átenged-e a barátnődhöz meg a haverjaidhoz (és ahogy mondtam az előbb, hagyd abba a cigizést).

Annak a pár válaszólónak meg üzenem, hogy leszállhatnátok a magas lóról, mert semmi mást nem csináltatok, csak vitatkoztatok a kérdezővel. A "keress saját pénzt, ha cigizni akarsz" érv úgy baromság, ahogy van, mert egy tizennégy éves eleve nem is dolgozhat még, ráadásul átlagosan napi hat órát kell az iskolában ülnie, és utána még jobb esetben otthon tanulnia is kell egy-két órát. A sok okoskodásotoktól senki nem fogja abbahagyni a cigizést, szóval csak annyit sikerült elérnetek, hogy felhergeltétek a kérdezőt. Gratulálok.

2016. okt. 26. 23:49
 18/19 anonim válasza:
60%
én átérzem a helyzeted, én 15 vagyok, idén február környékén buktam le fél év napi fél doboz piros marlbi szivása után :/ nagyon szomorú volt, megkérdezte mennyit költök cigire, én elmondtam, és ő azt a pénzt megvonta onnantól a heti pénzemből, és azt mondta hogy ő ezzel nem fizeti a cigimet. ha én a kajapénzemből cigit veszek az az én bajom, majd ha éhes vagyok akkor hazajövök enni. És igaza volt, azóta kb napi 5-6szálat szívok és inkább elmegyek egy jót kajálni a haverokkal. :D pár nap és meg fog enyhülni csak legyél vele kedves és mutass megbánást :D
2016. okt. 27. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen kezdtem el bagózni a szakmunkásképzőben, hogy beilleszkedjek. Aki nem bagózott, azt kinézték, egy kis ku ki nak nézték.

Nagy hiba volt bagóznom. 36 éves vagyok, gebe, és puha a cerkám a sok bagózástól. Pedig olyan milfbe tologathatnám... Hogy a cigi nem pótolhatja.

2016. okt. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!