Anyám megtudta hogy cigizek és nem akar elengedni sehova. Mit tegyek? 14/F
"... És én már majdnem odamentem hozzá és a pofájába orditom erős cigiszaggal hogy 14 ÉVES VAGYOK ANYU. HOL VOLT ITT SZÓ"
Ez szerinted normális? Mikor fogsz majd ütni is?
Nem ütök meg nőt/lányt. És én nem most tervezem megfektetni a csajom szóval ettől megnyugodhat ha már olyan idegeslett attól hogy a "kicsifia"
Elmegy a barátnőjéhez és abban semmi rossz nincs ha csókolózunk meg tapizzuk egymást és a petting is belefér sztem az elfogadhatóba. De szexet hanyagolom minimum 2 évig ha az lenne az anyám baja hogy kanos vagyok...
Kedves kérdező, amíg nem ígéred meg anyádnak, hogy abbahagyod a cigizést (és tényleg abba is hagyod), addig ez nem lesz megoldva. Szerintem a barátnőd, és az, hogy lóghass a barátaiddal, sokkal fontosabb, mint a hülye cigi. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb életed lesz, ha nem szoksz rá.
Anyukád amúgy valóban túl szigorú, mert attól, hogy nem enged el sehova, még ugyanúgy cigizni fogsz (mint ahogy azt a kérdésed is bizonyítja), és ha a barátnőddel szexelni akarnátok, ugyanúgy megtennétek előbb-utóbb, attól függetlenül, hogy elenged-e hozzá, vagy sem, úgyhogy amit csinál, az nettó haszontalan. Szerintem próbáld meg valahogy elmagyarázni neki, hogy nem azon fog eldőlni, hogy függőként éled-e le az életed, hogy tizennégy évesen átenged-e a barátnődhöz meg a haverjaidhoz (és ahogy mondtam az előbb, hagyd abba a cigizést).
Annak a pár válaszólónak meg üzenem, hogy leszállhatnátok a magas lóról, mert semmi mást nem csináltatok, csak vitatkoztatok a kérdezővel. A "keress saját pénzt, ha cigizni akarsz" érv úgy baromság, ahogy van, mert egy tizennégy éves eleve nem is dolgozhat még, ráadásul átlagosan napi hat órát kell az iskolában ülnie, és utána még jobb esetben otthon tanulnia is kell egy-két órát. A sok okoskodásotoktól senki nem fogja abbahagyni a cigizést, szóval csak annyit sikerült elérnetek, hogy felhergeltétek a kérdezőt. Gratulálok.
19 évesen kezdtem el bagózni a szakmunkásképzőben, hogy beilleszkedjek. Aki nem bagózott, azt kinézték, egy kis ku ki nak nézték.
Nagy hiba volt bagóznom. 36 éves vagyok, gebe, és puha a cerkám a sok bagózástól. Pedig olyan milfbe tologathatnám... Hogy a cigi nem pótolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!