Az unokatesóm hívott strandra, de nagymamám nem akar elengedni mert megvan. Hogy én nem vagyok ép, mert átázom, stb. Tény, hogy 3. nap, de tampont használok. Üljek itthon? Enyhülnének a görcseim.
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 13:49
1/4 anonim válasza:
A tampon felszívhatja a strand vizét és könnyebben elkaphatsz ilyenkor fertőzéseket, szerintem nem ajánlatos menzesszel strandolni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem elmehetsz,főleg ha már tudod a tampont is használni,mármint nincs az a kockázat hogy mivan ha,rosszul raktad fel
3/4 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem.... Sosem voltam még úgy. Azzal érvelt, hogy a sok ember belepisilhet a vízbe,elkapok valami bacit, meg a fertőzésveszély...
2015. júl. 23. 15:28
4/4 anonim válasza:
Ha jól teszed fel a tampont és nem csúszkál, nem lehet elkapni semmilyen betegséget. Csak tudni kell használni és kész...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!