Anyám megtudta hogy cigizek és nem akar elengedni sehova. Mit tegyek? 14/F
Ez nem ilyen egyszerű.
Normális szülő nem fogja támogatni a gyerekét hogy tönkretegye magát.
Nem kell támogatnia. Csak elfogadnia.
Valami módszer esetleg van rá hogy meggyőzzem hogy én ilyen vagyok, bocs. És az meg a másik hogy nem is az ő pénzüket dobom ki cigarettára.
Te egészséged?
Jogos, akkor dohányoz a Te pénzedből, amit TE kerestél, de előtte fizesd ki a rezsid rád eső részért, a ruhádat és a kajádat és, akkor, de csak akkor meglesz a jogod, hogy azt csináld, amit akarsz magaddal!
Ha valaki jogokat követel, akkor tegyen is le valamit az asztalra.
Amúgy ehhez a "...én életem,egészségem..." gondolat körhöz annyit fűznék hozzá, hogy mivel a szüleid a gondviselők így ha hagyják károsodni az egészséget azért jogilag felelősségre vonhatóak.
Persze egy jó szülő nem ezért nem hagyja, de követelésednek még elvi/jogi alapja sincsen.
Jó de legalább a kérdésre válaszolj.
Mivel győzzem meg?
"...Hát amit kapok pénzt, szülinapra,névnapra azokból még van pénzem szóval mondhatjuk azt is hogy én kerestem...."
Egy nagy büdös l*fszt a te kereseted az! Igen csak el vagy tévedve az életben, de mindegy is, mert a jelek szerint ezt a "keresetedet" anyád bölcsen megvonta. Erről ennyit.
Te eddig csak herdáltad a családi vagyont hozzá nem raktál még, szóval csitt.
Ennyi erővel ne vegyenek ruhát se nekem, kaját se, és semmit ami kell ahhoz hogy életbe maradok.
Mikor 2 hétig nemjutottam hozzá akkor is azvolt hogy mindenkivel bunkó voltam és mindenki bekaphatja... Ha a muternak az kell hogy ilyen legyek ne a szokásos én akkor jolvan tiltson el mindentől jó útra vezet engem ahhoz hogy
hozzá se szóljak és ne tudjak róla hogy van anyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!