Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyám megtudta hogy cigizek...

Anyám megtudta hogy cigizek és nem akar elengedni sehova. Mit tegyek? 14/F

Figyelt kérdés
Fél éve dohányzom és anyám megtudta másokon keresztül és most nem enged ki sehova és még minimális pénzt (se kolára, se pizzára) mit tegyek hogy elfogadja hogy én életem,egészségem? Néha már azért is idegesitő mert mikor elmennék a barátnőmhöz már azt sem engedi mert ő tudja hogy milyen vagyok és még ne akarjak szexelni... És én már majdnem odamentem hozzá és a pofájába orditom erős cigiszaggal hogy 14 ÉVES VAGYOK ANYU. HOL VOLT ITT SZÓ SZEXRŐL B*ZD? Ezt nembirom én egészségem és akkor megyek a barátnőmhöz amikor akarok. + 14 év alatt már tudhatná hogy milyen vagyok és ha akkor is megoldanám én hogy szerzek cigit ha nem ad pénzt. Suli előtt meg suli után is esetleg barátoktól kérek. Ez semmiben nem rontja a tanulási átlagomat hogyha én dohányzom vagy ha a barátaimmal hetente 1-2x beülök egy kofolára. Mit tegyek?

2016. okt. 26. 21:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ilyen egyszerű.

Normális szülő nem fogja támogatni a gyerekét hogy tönkretegye magát.

2016. okt. 26. 21:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogd vissza magad. Hol az apád ?
2016. okt. 26. 21:12
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem kell támogatnia. Csak elfogadnia.

Valami módszer esetleg van rá hogy meggyőzzem hogy én ilyen vagyok, bocs. És az meg a másik hogy nem is az ő pénzüket dobom ki cigarettára.

2016. okt. 26. 21:13
 4/19 A kérdező kommentje:
Az apám meg otthon van neki meg mind1. Jó a kapcsolatom vele és ilyen apróság végedt nem fogja tönkretenni a jó viszonyt.
2016. okt. 26. 21:14
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Te egészséged?

Jogos, akkor dohányoz a Te pénzedből, amit TE kerestél, de előtte fizesd ki a rezsid rád eső részért, a ruhádat és a kajádat és, akkor, de csak akkor meglesz a jogod, hogy azt csináld, amit akarsz magaddal!

Ha valaki jogokat követel, akkor tegyen is le valamit az asztalra.

2016. okt. 26. 21:38
 6/19 A kérdező kommentje:
Hát amit kapok pénzt, szülinapra,névnapra azokból még van pénzem szóval mondhatjuk azt is hogy én kerestem.
2016. okt. 26. 21:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ehhez a "...én életem,egészségem..." gondolat körhöz annyit fűznék hozzá, hogy mivel a szüleid a gondviselők így ha hagyják károsodni az egészséget azért jogilag felelősségre vonhatóak.

Persze egy jó szülő nem ezért nem hagyja, de követelésednek még elvi/jogi alapja sincsen.

2016. okt. 26. 21:47
 8/19 A kérdező kommentje:

Jó de legalább a kérdésre válaszolj.

Mivel győzzem meg?

2016. okt. 26. 21:48
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

"...Hát amit kapok pénzt, szülinapra,névnapra azokból még van pénzem szóval mondhatjuk azt is hogy én kerestem...."

Egy nagy büdös l*fszt a te kereseted az! Igen csak el vagy tévedve az életben, de mindegy is, mert a jelek szerint ezt a "keresetedet" anyád bölcsen megvonta. Erről ennyit.

Te eddig csak herdáltad a családi vagyont hozzá nem raktál még, szóval csitt.

2016. okt. 26. 21:50
 10/19 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel ne vegyenek ruhát se nekem, kaját se, és semmit ami kell ahhoz hogy életbe maradok.

Mikor 2 hétig nemjutottam hozzá akkor is azvolt hogy mindenkivel bunkó voltam és mindenki bekaphatja... Ha a muternak az kell hogy ilyen legyek ne a szokásos én akkor jolvan tiltson el mindentől jó útra vezet engem ahhoz hogy

hozzá se szóljak és ne tudjak róla hogy van anyám...

2016. okt. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!