Vajon rászokhatok ennyitől a fűre?
ezzel kapcsolatosan nekem az a tapasztalatom, hogy tavaj nyáron, szinte minden nap szívtam. nem feltétlenül azért, mert kívántam, csak olyan társaságban voltam és miért ne. egy hétvégén elmentünk bulizni, és négyen leléptünk szívni. ha jól emlékszem 5 szálat téptünk el, és hazamentünk. következő hétvégén ismét elmentünk bulizni.. eléggé spicces voltam már mikor ismét elmentünk négyen tépni, úgy emlékszem megint 5 szálat szívtunk el.. és egyszerűen rosszul voltam a cucctól. pedig ( sajnos ) szinte minden nap téptem. azóta hozzá sem nyúltam. nem is kivánom. azelőtt se kivántam. csak végülis jó volt. viszont így jobb. hidd el. mert mikor körülötted mindenki be van tépve, frankó ha te is bevagy s együtt röhögtök. de mikor körülötted mindenki be van állva, te tudsz röhögni rajtuk. és az a lényege, hogy jól érezd magad. aznélkül is jól tudod.
magamból kiindulva nem lehet rászokni, és ezt is mondják. de szerintem nem éri meg.. :)
és nem említetted, hogy hány éves vagy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!