Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha elszívok egy doboz cigit...

Ha elszívok egy doboz cigit rászokhatok?

Figyelt kérdés

Amúgy multkor kipróbáltam egy djarum cherrys cigit és baromira bejött, akarok venni egy dobozt. Amikor sima cigit próbáltam nem éreztem benne semmi vonzót, de a djarum...úú.

Amúgy a próba pár szívást jelent.:D

2010. okt. 26. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te már most rászoktál a cigire, nemsoká észre fogod venni magadon! Innen már nekem nem volt visszaút, rögtön rászoktam és szerintem mindenki így van ezzel, csak nem vallják be maguknak!
2010. okt. 26. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
első hozzászóló jól mondja! sajna ez van....
2010. okt. 26. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A dohánygyárak eleve okyan anyagokat kevernek a cigibe ami kis mennyiség elszívása után befolyásolja a tudatodat és arra késztet hogy még többet szívj el.
2010. okt. 26. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:

ez kicsit anti dohányos propaganda szövegnek hangzott :D

ebből szerintetek mennyi igaz? a nikotin alapvetően függőséget okoz, nem kell oda adalékanyag! ne butáskodj!

2010. okt. 26. 19:32
 5/11 anonim válasza:
őszintén attól függetlenül hogy az élvezetért szívom (mi másért?:D) - meg társaság blabla... - simán letudnám tenni, egyik pillanatról a másikra, ha valami olyan lenne.
2010. okt. 26. 19:54
 6/11 A kérdező kommentje:
nemszoktam rá mondjuk egy száltól...vagy..ha venni akarok..nemistudom.. amúgy még eg kérdés. mennyi cigit mutat ki a tüdőszűrő? pár hónap mulva megyünk...aztán jobb félni mint megijedni...xD
2010. okt. 26. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
nem kell félned, azzal nem lesz baj, ki se fogja mutatni!
2010. okt. 26. 20:08
 8/11 A kérdező kommentje:
mennyit mutat ki? körülbelül?
2010. okt. 26. 20:28
 9/11 anonim válasza:
nem mutat ki semennyit, mindegy mennyit szívsz.
2010. okt. 27. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
szetem 100% 1 szál is elég nem hogy 1 doboz...
2010. okt. 28. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!