Mennyi idő után vettétek észre, hogy rászoktatok a cigire? Mik voltak a "jelek"?
az, hogy folyamatosan veszed a cigit, az nem feltétlen a rászokás jele. Azért kezdtél el cigizni, mert szerettél volna a saját akaratodból, akkor nyilván ezért veszed a cigiket is :D
én sem szoktam még rá, viszont a cigit azt veszem és amikor tudok rágyújtok, de ha kihagyom nem érzek semmit, tehát nem szoktam még rá :)
ha fél év múlva jelentkezik, akkor nekem még van nagyjából két hónapom:D persze ez nem ilyen egyszerű. Nem naponta szivok, van, hogy egyáltalán nem
Szédültem, többet szívtam, aztán már nem szédültem, csak lenyugtatott, most meg még élek.
Az hogy valaki vesz egy doboz cigit nem jelenti azt, hogy függő. Sokan a bulikra visznek magukkal, rengeteg partidohányos van, akik máskor hozzá sem érnének, csak nem akarnak mindig másoktól csórni.
Akkor, ha kepes vagy mindenre,hogy legyen cigid, pl. este a legutolso busszal, hofuvasban bemesz a varosba cigiert.Halistennek nekem ez mar a mult 20 eve, de valoban volt ilyen.
10 ev utan visszaestem egy felevre kb., de akkor mar nem lettem függö,hogy miert nem tudom, es amikor azon a nyaron elementünk nyaralni, es sokat turaztunk, azonnal abba is hagytam.Hogy nez ki az,hogy valaki turazas közben a jo levegön füstöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!