Hogy vettétek érszre hogy megjött az eslő menstruációtok?
Figyelt kérdés
Véres lett a bugyitok, vagy a wc-ben volt vér, vagy a lepedőn? Nektek hogy volt?2011. júl. 27. 17:20
1/8 anonim válasza:
Fájt a hasam, és véres lett a bugyim, illetve az elején még nem tiszta vér volt.
2/8 A kérdező kommentje:
mi az hogy nem tiszta vér?
2011. júl. 27. 17:23
3/8 anonim válasza:
A WC-n észrevettem, hogy véres a bugyi. Fájdalmam nem volt.
4/8 anonim válasza:
Reggelre véres lett az alsóneműm.
5/8 anonim válasza:
bioszból éppen tz-t írtunk, és azt éreztem, hogy nagyon-nagyon kell pisilni. A wc-n aztán láttam, hogy egy picit véres vagyok, aztán kértem egyik bnőmtől betétet, és otthon már rendesen, tisztán folytattam tovább az életemet:)
6/8 anonim válasza:
A wc-n észre vettem, hogy véres a bugyim :/ Szerencse, hogy itthon történt.
7/8 anonim válasza:
Pisilni mentem, és véres volt a bugyim.
8/8 anonim válasza:
A suliba egy szerdai délbe... utolsó óra előtti szünetbe , kellett menjek pisilni ... és láttam , de nem egészen vér volt,hanem sötét barnás pettyek,amin látszodtak,hogy azok csepegtek,és hogy megaludt vér.. valami ilyesmi. Nekem sem fájt semmim,csak szerencse,hogy ki kellett menjek WC-re , de ááám utánna testnevelés óra jött,szaaal :\ De először olyan,hogy kicsi barna pötty/csepp ... és van,akinek előtte fáj mindene...lábszára,hasa,dereka,feje stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!