20 év körüli lányok! Nektek milyen erős a menstruációtok?
Én 21 éves vagyok, 12 voltam amikor először megjött. Általában 8 napig tart, de mostanában szokta azt csinálni, hogy megjön és 2-3 napig tök gyenge és után lesz erős.Nagyon sokszor nem elég 1 doboz OB tampon (a legnagyobb!)
Ja és ma annyira rosszul voltam tőle, mint még soha :S Reggel iszonyú hasfájásra ébredtem, nem bírtam felkelni de azért összeszedtem magam és el akartam menni zuhanyozni, de majdnem belehánytam a fürdőkádba és szédültem, remegett a lábam és a kezem is. Ez mennyire normális? Most is ugyanolyan rosszul vagyok mint reggel, enni nem tudok és a fekvés sem segít.
Én mióta abbahagytam változott meg.Régen 6 napig tartott(kb a feléig volt sok),most kb az első 1-1,5 napban sok utána egyre kevesebb, a 4. napom már szinte nincs is meg és csak 1 napig fáj,de akkor mindenem és nagyon-nagyon.
Szerintem menj el másik dokihoz, amúgy mindenkinek más, szóval lehet semmi bajod,de azért én csináltatnék egy hormon vizsgálatot.
nekem is hasonló volt, bár 7 napig tartott, annyiyra nem volt erős mint neked, de volt h majdnem elájultam...
lehet h kicsit meg voltál húlve belül...
ha 8 napig van meg akk még nem kell egyszerre dokihoz menni, vannak akiknek eddig tart és ha mindig ennyi nap akk neki ez a normális! sajna ez van :S
mióta tabit szedek 3 hónap után beállt 4-5 napra és nagyon kevés! meddig szedted a tabit? ha több hónapig, lehet h más fajtát kellene szedned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!