Lányok, nektek mennyi ideig tart a menstruációtok, és mennyire erős?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 10:48
1/7 anonim válasza:
Általában egy hét.Első 3 nap alig van, utána baromi erős.
De az egy hetet kihúzza:)
2/7 anonim válasza:
Kb.5 nap.Első nap szenvedés,második erős,harmadik erőske,negyedik,ötödik meg már alig valami.Mindig csak az első nap fáj.
3/7 anonim válasza:
nekem 3nap elsö nap gyenge de fáj nagyon a hasam 2.nap sok jön de akkor már nem fáj és a 3.napon már alig van régen öt napot szenvedtem vele
4/7 anonim válasza:
10nap - 2 hét között van sajnos, baromi erős, és még fáj is, végig :((
5/7 A kérdező kommentje:
akkor nem gáz ha csak 4-5 napig van meg, és az 1-2 nap eről a 3-5 meg nagyon kevés? Azért fura mert most hagytam abba a gyógyszert, azzal egyenletes volt és 6 napig tartott most meg ilyen furi :S
2010. júl. 21. 11:14
6/7 anonim válasza:
Gyógyszerabbahagyás után még pár hónap, mig ujra beáll a rendes kerékvágásba:)bár nekem egy hó mulva már rendes volt.ez egyéni dolog.
7/7 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm,akinek rendszeresen 3-4 nap összesen.
40 éves és 13 éves kora óta ennyi.Semmi baja nincs,nála igy alakult .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!