Nem hiszek a függőségekben, az ember azért dohányzik mert úgy akarja, úgy esik neki jól!!! Én is dohányoztam 11 éven keresztül úgy, hogy kedvem szetint raktam le majd szoktam vissza amikor csak úgy gondoltam! Szóval higy is van ez? Minden fejben dől el, csak mondani kell hogy nem és kész, nem csinálni!
2017. máj. 2. 11:59
12/18 anonim válasza:
A 6-os válaszólonak: Nem fogod elhinni de én úgy kezdtem el dohányozni annó hogy "bakker márpedig én dohányozni fogok" :) Semmi és senki nem vett rá és ráadásul még le sem nyugtatott.. Lehet fura vagyok, de ez van :)
2017. máj. 2. 12:05
13/18 anonim válasza:
Viszont ez lehetett a stressztől és a frusztráltságtól, csak te magad sem vetted észre, hogy amiatt próbáltad ki.
2017. máj. 2. 12:07
14/18 anonim válasza:
Nem hinném hogy stresszeltem, 16 voltam, jó tanuló az iskolában és otthon is rendben volt minden..szabadnak éreztem magam egész életemben, szóval rejtély hogy miért kezdtem el a cigizést, talán csak a kíváncsiság volt bennem, ennyi.
2017. máj. 2. 12:17
15/18 anonim válasza:
Szerintem jo illata van 12l én szeretem a fustszagot
2017. máj. 2. 15:13
16/18 anonim válasza:
#9: nem kell 2 hónap, csak 2-3 hét, ennyi idő alatt elvileg teljesen kiürül a nikotin (vagy ami a függőséget okozza). 6 hét után pedig a "megszokás" miatti hiányérzet is elmúlik, új szokások jönnek a régiek helyére.
Amúgy igaza van 9-esnek. Én is ismerek olyanokat, akik néha elszívnak pár szálat, máskor meg nem hiányzik nekik, és nem szoknak rá. Én meg 3x hagytam abba hosszabb időre (1-4 év) majd pár szál cigi után, 1-1 stresszesebb időszakban pillanatok alatt teljesen visszaszoktam a dohányzásra, és nem tudtam leállni. Én sosem fogok 100%-osan leszokni, ennek tudatában hagytam abba most negyedszer is. Már tudom, hogy 1-2 száltól is visszajön a függőség, ezért elhatároztam, hogy most már tényleg soha többet nem gyújtok rá. Most járok az 5. tiszta hétnél, és már alig jut eszembe, az elvonási tünetek már rég megszűntek, tök jól vagyok.
2017. jún. 9. 11:37
17/18 anonim válasza:
Mert nem akarnak.
2018. máj. 14. 23:09
18/18 anonim válasza:
Mert ha függőek, akkor a függőségről való leszokás rendkívül lassú, nehéz és a függőség genetikai oka megmarad. Ha nem függőség, hanem valami lelki oka van, pl. adott közösséghez való tartozás megerősítése, valamiféle önbizalom-hány okozta önmegerősítés kényszere tartja fenn, akkor részben a személyiségfejlődés, részben a külső körülmények megváltozása segíthet benne. Sajnos vannak olyan emberek is, akiknek "sikerült" nagyon erős feltételes reflex-szerű kapcsolatot kialakítani valamilyen testi funkció, leggyakrabban a székletürítés és a dohányzás között és így képtelenek saját testük normális biológiai menetrendjét dohányzás nélkül lebonyolítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!