Valaki tud segíteni a cigiről leszokni? 19/F
19 éves fiú vagyok, 13 éves korom óta cigizel(6 éve).
Napi 20-25 szál cigit szívok el (töltöm magamnak), de le szeretnék róla szokni, de nem sikerül napi 15 szálnál kevesebbet szívnom:/
Hogy kezdjek leszokni róla?
Valaki tud segíteni?(tudom hogy egy nagy hülye voltam hogy elkezdtem)
Köszönöm:)
19/F
Nos én 3 éven keresztül dohányoztam, sokféleképpen próbáltam leszokni, és végül az segített, ami a családban már sokaknak.
Mégpedig a cigi hirtelen eldobása.
Nem kevés akaraterőt kellett hozzá gyűjtenem, és nagyon kegyetlen volt, de megérte szenvedni. Helyettesítettem a cigit azzal, hogy például tökmagot, szotyit rágcsáltam, rágóztam, cukrot szopogattam.
Remélem neked is sikerülni fog!
Egyetértek az 1 válaszolóval! 12 év után szoktam egyik pillanatról a másikra.Első 3-4 hét volt szörnyű! De megérte! 2 éve nem dohányzom!!
Sok sikert és kitartást valamint erőt!!!
31/F
Igen, a hirtelen abbahagyás működhet csak igazán jól.
Ha viszont később esetleg visszaesnél, akkor próbálj meg inkább e-cigivel visszaesni, hiszen az azért mégis sokkal egészségesebb.
köszönöm a válaszokat:)
szerintem először megpróbálok kevesebbet szívni, és utána amikor napi 10 szál alá tudom csökkenteni, akkor abbahagyom ahogy írtátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!