Hogy kezdjek el leszokni a cigiről?
Figyelt kérdés
2 éve cigizek napi 30 szálat(töltött cigi, piros dohány).
Valaki tudna segíteni, hogy kezdjek el leszokni, mert mostanában egyre többet köhögök tőle.
köszönöm előre is
18/F
2015. jan. 7. 20:14
1/6 Joci_27 válasza:
1. lépés: Ne gyújts rá többet!
a többit a fantáziádra bízom
2/6 anonim válasza:
Ezt nézd meg : [link]
Könyvet is vehetsz ami a témával foglalkozik.
3/6 anonim válasza:
Bár sokan tiltakoznak ellene, de én úgy szoktam le napi egy dobozról, hogy elkezdtem csükkenteni, heti 1 dobozra, aztán napi 2 szál, és így tovább. Mostmár nem cigizek, de nem mondom, hogy soha többet, lehet még el fogok szívni néha egy szálat. Nekem ez is erőt ad, hogy nem arra gondolok, hogy kész, soha többet és ha egyszer elgyengülök, akkor már úgyis mindegy és visszaszokok napi 1 dobozra. Nem. Próbálom tartani, de ha elgyengülök majd akkor elszívok egyet, aztán hónapokig megint enm fogok, abba az 1 szálba meg nem halok bele tán:D
4/6 anonim válasza:
Olvasd el ezt a könyvrt. Segíteni fog. Én kb. másfél éve nem gyújtottam rá.
5/6 anonim válasza:
4es vagyok. A link:
fittnatura.hu/wp-content/uploads/2013/03/vègre-nem-dohànyzom.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!