Miért és milyen körülmének között szívtad el életed első cigarettáját?
Figyelt kérdés
Azt is írd le,hogy akkor hány éves voltál +nemet is kérnék.2010. ápr. 19. 18:09
11/14 anonim válasza:
13 voltam és a haverom dohányzott és felmásztunk egy nyárfára és ott.
csoda hogy nem estem le :D
12/14 anonim válasza:
13 éves koromban a 12 éves bnőm próbáltatta ki velem, a suli mellett egy nagy bokorban elbújva, h. nehogy meglásson vki =) alig mertem beleszívni, izgultam,h. köhögni fogok, de aztán alig éreztem vmit, mert épp hogy csak beleszívtam, nem tüdőztem le. :) ja és lány vagyok.
13/14 anonim válasza:
12 évesen kezdett érdekelni hogy milyen is a cigi.. elötte màr kinàltak pàran de mindig nemet mondtam. lenyultam nagyimtol egy szàl piros bondot (!) kibicikliztem a lakotelem végére a bokorba, elszivtam de persze nem tüdöztem mert nem tudtam hogy kell :D tetszett is meg nem is utànna elszivtam még pàr szàlat de nem szoktam rà abbahagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!