Miért és milyen körülmének között szívtad el életed első cigarettáját?
Tesómmal szórakoztunk, kb. 8-10 lehettem, de egy slukk se ment le :D Majdnem felfordultam tőle.
Azóta sem próbáltam másodszorra és nem is vágyok rá.
25f
18 évesen nyáron elmentünk haverék telkére, jót mulattunk ettünk-ittunk, inkább ittunk, megkínáltak, én hülye elszívtam, aztán rá is szoktam.
Most vagyok 28 és fél éve szoktam le :)
nem könnyű, de megéri leszokni.
28/N
baráti társaságban 13 évesen próbáltam ki,majd rá is szoktam..Lassan 10 éve nem dohányzom.Azóta se értem,hogy tudtam bagózni,mert iszonyú büdös tőle az ember szája,haja,ruhája,és elég lehangoló amikor megérzed valakin a bagó szagát amit parfümmel próbál eltüntetni..
örülök,hogy már nem dohányzom...
Kiskoromban mikor a parkban sétáltunk a családdal, akkor az volt a "hobbim", hogy összegyűjtöttem az összes cigicsikket amiket találtam. Persze ez a szüleimnek nem tetszett, sokszor mondták, hogy hagyjam abba, de hát kb. 8 éves lehettem, nem tudtam mi is ez, és nem hallgattam rájuk. Még ugyanabban az évben vendégségben voltunk egy dohányzó ismerősünknél. Emlékszem adtak a szüleim egy szálat, hogy tudjam mi az amit mindig "gyűjtök". Nos begyújtották nekem, beleszívtam és hát írtó rosszul lettem, később hánytam is. Azóta nem egy év telt el, lassan vége a tinédzser éveimnek, de nem szoktam rá a dohányzásra, pedig nem az otthonülős anyuci kedvence vagyok. :)
Van még egy történet apámról. Faluban élt, édesapja meghalt, anyjának egyéb problémái voltak, így a nagymamájával élt. Hát falusi gyerek volt, mit csináltak faluban, hát szereztek valahonnan egy cigit és elmentek sunyiba szívni. Lebuktak, és pont a nagymamája vette észre. Szájában nyomta el a cigarettát, és hát azóta eltelt több mint 35 év, és azóta sem gyújtott rá egyszer sem!
16 évesen próbáltam ki, anyukám is világéletében cigizett, egyszer sem voltam tőle rosszul, akkor se. Legjobb barátnőmmel mentünk a kék yuk-ba, és nagyon vidorak voltunk. :)
22/L
14 éves voltam..majdnem 15. A legjobb fiúbarátommal megbeszéltük, hogy kipróbáljuk együtt. Hajtott a kíváncsiság minket :) Akkor még nem tudtunk olyan helyeket ahol kiadják, ezért ő nyúlt le a haverja nagyiától 2 szálat.Még elég ügyetlenek voltunk, alig tudtuk meggyújtani mert fogalmunk sem volt róla, hogy közben szívni kell mikor gyújtjuk. Nem igazán élveztük a legeslő szálat. Ezután kb. félév/háromnegyed évig nem szívtunk. Viszont aztán vett egy dobozzal és azt heti 1-2 szálas fogyasztással elszívtuk közösen. Majd én is megvettem az első saját doboz cigimet. És mondhatni szeptember óta cigizek rendszeresen. =/
ennyi a sztori:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!