Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért és milyen körülmének...

Miért és milyen körülmének között szívtad el életed első cigarettáját?

Figyelt kérdés
Azt is írd le,hogy akkor hány éves voltál +nemet is kérnék.
2010. ápr. 19. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Haverom találta ki, hogy cigizzünk és hozott 2 szálat. akkor 10 éves voltam.
2010. ápr. 19. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Tesómmal szórakoztunk, kb. 8-10 lehettem, de egy slukk se ment le :D Majdnem felfordultam tőle.

Azóta sem próbáltam másodszorra és nem is vágyok rá.

25f

2010. ápr. 19. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:

18 évesen nyáron elmentünk haverék telkére, jót mulattunk ettünk-ittunk, inkább ittunk, megkínáltak, én hülye elszívtam, aztán rá is szoktam.

Most vagyok 28 és fél éve szoktam le :)

nem könnyű, de megéri leszokni.

28/N

2010. ápr. 19. 18:18
 4/14 anonim válasza:
Sose próbáltam ki. Abszolút nem is érdekelt soha. Nem is fogom kipróbálni. 28 éves nő vagyok
2010. ápr. 19. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:

baráti társaságban 13 évesen próbáltam ki,majd rá is szoktam..Lassan 10 éve nem dohányzom.Azóta se értem,hogy tudtam bagózni,mert iszonyú büdös tőle az ember szája,haja,ruhája,és elég lehangoló amikor megérzed valakin a bagó szagát amit parfümmel próbál eltüntetni..

örülök,hogy már nem dohányzom...

2010. ápr. 19. 18:31
 6/14 anonim válasza:

Kiskoromban mikor a parkban sétáltunk a családdal, akkor az volt a "hobbim", hogy összegyűjtöttem az összes cigicsikket amiket találtam. Persze ez a szüleimnek nem tetszett, sokszor mondták, hogy hagyjam abba, de hát kb. 8 éves lehettem, nem tudtam mi is ez, és nem hallgattam rájuk. Még ugyanabban az évben vendégségben voltunk egy dohányzó ismerősünknél. Emlékszem adtak a szüleim egy szálat, hogy tudjam mi az amit mindig "gyűjtök". Nos begyújtották nekem, beleszívtam és hát írtó rosszul lettem, később hánytam is. Azóta nem egy év telt el, lassan vége a tinédzser éveimnek, de nem szoktam rá a dohányzásra, pedig nem az otthonülős anyuci kedvence vagyok. :)

Van még egy történet apámról. Faluban élt, édesapja meghalt, anyjának egyéb problémái voltak, így a nagymamájával élt. Hát falusi gyerek volt, mit csináltak faluban, hát szereztek valahonnan egy cigit és elmentek sunyiba szívni. Lebuktak, és pont a nagymamája vette észre. Szájában nyomta el a cigarettát, és hát azóta eltelt több mint 35 év, és azóta sem gyújtott rá egyszer sem!

2010. ápr. 19. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
14 évesen vettem 1 dobozzal,és elkezdtem szívni kíváncsiságból.tetszett úgy ahogy de nem szoktam rá.nem is szívok azóta.15/F
2010. ápr. 19. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:

16 évesen próbáltam ki, anyukám is világéletében cigizett, egyszer sem voltam tőle rosszul, akkor se. Legjobb barátnőmmel mentünk a kék yuk-ba, és nagyon vidorak voltunk. :)

22/L

2010. ápr. 20. 09:12
 9/14 anonim ***** válasza:

14 éves voltam..majdnem 15. A legjobb fiúbarátommal megbeszéltük, hogy kipróbáljuk együtt. Hajtott a kíváncsiság minket :) Akkor még nem tudtunk olyan helyeket ahol kiadják, ezért ő nyúlt le a haverja nagyiától 2 szálat.Még elég ügyetlenek voltunk, alig tudtuk meggyújtani mert fogalmunk sem volt róla, hogy közben szívni kell mikor gyújtjuk. Nem igazán élveztük a legeslő szálat. Ezután kb. félév/háromnegyed évig nem szívtunk. Viszont aztán vett egy dobozzal és azt heti 1-2 szálas fogyasztással elszívtuk közösen. Majd én is megvettem az első saját doboz cigimet. És mondhatni szeptember óta cigizek rendszeresen. =/

ennyi a sztori:)

16/L

2010. ápr. 20. 20:26
 10/14 anonim válasza:
a legjobb barátnőmmel voltunk kint avárosba este és az egyik ismerősünktől kértünk 2 szálat , a barátnőm mmár cigizett előtte párszor és ő mutatta meg h h kell le tüdőzni de az elején nem nagyon tudtam.....
2010. ápr. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!