Dohányzás elhagyása után gyengül a tüdőm, kifulladok attól is, ami dohányosként ment. Normális ez?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 18:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem visszakell szokni a "normális életmódba" és egy idő után rendesen megy majd
2/6 anonim válasza:
Igen, mert a tüdőd elkezdett tisztulni.
3/6 A kérdező kommentje:
de hónapokig nem volt rossz és dohányos időszakban sem volt ekkora bajom, most meg gyengébb lett
lehet nem jól fogalmaztam, így is oké ez?
2016. aug. 4. 20:01
4/6 greta.t válasza:
Persze, idő kell neki, hogy átálljon, nem tudom, hogy esetleg van-e valami inhalálós dolog ami tisztítja (szaunában pl eukaliptusz cseppekkel vagy kamillás gőzölés meg ilyenekre gondolnék, hogy esetleg segíthet, de ezt csak én gondolom, nézz utána, hogy biztos legyen)
5/6 B. Judit válasza:
A fáradtság, kimerültség - más tünetekkel együtt a megvonás eredménye.A megvonási tünetek az első héten a legerősebbek, majd kb. 2-3 hét múlva a tünetek jelentősen javulnak. Szépen, lassan visszaáll a dohányzás előtti állapot, ezért ne ijedj meg. Igyál sok folyadékot, vizet, alkoholt ne. Sok mozgás és aludj amennyit tudsz, könnyű mozgás is segít, ne hajtsd túl magad. A tűdőnek, sőt az egész szervezetnek idő kell, hogy kitisztuljon. Sok sikert! Én már túl vagyok rajta!
6/6 anonim válasza:
Mióta hagytad abba a dohányzást? Milyen korú vagy? Mikor voltál legutóbb tüdőszűrésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!