Már dohányzom egy pár éve, de mostanában kevesebbet mint régen. Miért érzem azt mégis, hogy nehezebben kapok levegőt, illetve könnyen kifulladok?
Figyelt kérdés
Van, hogy egy nap csak 3-4 szálat szívok el, régen napi háromnegyed-egy doboz cigi volt az adag. Reggel nem kívánom a cigit soha, mióta dohányzom, ez nem változott. Soha nem voltam az, aki felébred és már lóg a cigi a szájából típus. pl. ma sem gyújtottam még rá. Inkább estefele kívánom. Meg étkezés után ugye. Mit kellene csinálnom, hogy elmúljon ez a levegőhiány érzés, és főleg az érdekel, hogy ez mitől van? És miért most, amikor kevesebbet dohányzom?2013. jan. 23. 11:39
2/4 anonim válasza:
aki 2 dobozzal szív naponta, az azért szív 2 dobozzal mert erősebb a tüdeje, és bírja a 2 dobozt, te aki napi 3-4 szálat szívsz, azért szívsz annyit mert gyengébb a tüdőd és egyszerűen ennyit bír el a szervezeted, ezért nem is kívánsz többet... de mivel dohányzol, ezért telítve van a véred szénmonoxiddal, nikotinnal stb stb, emiatt aztán folyamatosan oxigénhiányos állapotban vagy, ezért aztán fulladsz...
3/4 anonim válasza:
mert most már jobban összegyűlt a cucc benned :D ha zavar, ne cigizz, ilyen egyszerű.
4/4 A kérdező kommentje:
áhá, értem köszi
amúgy az, hogy valaki napi 2 dobozzal szív nem erény...
2013. jan. 24. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!