Ti hogyan szoktatok le a dohányzásról?
E-cigivel.
Látván a romlott egészségi állapotomat, 5 év dohányzás után, elszörnyülködtem és elhatároztam hogy egészségesebben élek.
Ilyenkor vettem e-cigit, sokan ajánlották.
Egyik napról a másikra le tudtam tenni. Egy hét után már irritált ha más cigizett mellettem, 3 hét után már undorodtam az ízétől is, 4 hét után már egészen cigi ellenes lettem.
Javult az egészségem.
Jobb lett az ízlésem, a szaglásommal együtt.
Fittebnek éreztem magam, nőtt a teljesítményem a sport terén.
Elmúlt a reggeli köhögés, kevesebbet voltam beteg. Nem kellett kiszaladnom minden másodpercben egy cigiért hogy meg ne őrüljek a munkahelyen. A ruháim, bőröm stb.. többet nem vette fel a cigi szagát.
Nem mondom, de az erekcióm is jobb lett...
Havi 20,000Ft-ot megspóroltam magamnak.
Nem bántam meg hogy átszoktam e-cigarettára.
Nekem sok tényező miatt sikerült:
-mikor bejött a nemzeti dohánybolt itt a környékemen nincs egy sem
-nagyon drága lett a cigi
-az elmúlt években gagyibbak lettek a cigik, más ízük van
-reggelente sűrű köpet, sokszori köhögés, büdös száj, sárga fogak, sokszor voltam megfázva
Ha leszoksz fontos hogy kell egy pótcselekvés, hobbi. Pl. én elkezdtem kerékpározni, télen meg számítógépes játékokkal játszottam, inkább legyek kocka mint bagós :D
Elsőre valószínű nem fog menni, nekem sokadszorra sikerült csak és sokan itt rontják el, azt hiszik hogy ha elsőre nem sikerült akkor másodszorra is esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!