Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti hogyan szoktatok le a...

Ti hogyan szoktatok le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy voltak hasonló kérdések, de most azokra lennék kíváncsi akik nem terhesség vagy betegség miatt hagyták abba.

2016. júl. 16. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

E-cigivel.

Látván a romlott egészségi állapotomat, 5 év dohányzás után, elszörnyülködtem és elhatároztam hogy egészségesebben élek.

Ilyenkor vettem e-cigit, sokan ajánlották.

Egyik napról a másikra le tudtam tenni. Egy hét után már irritált ha más cigizett mellettem, 3 hét után már undorodtam az ízétől is, 4 hét után már egészen cigi ellenes lettem.

Javult az egészségem.

Jobb lett az ízlésem, a szaglásommal együtt.

Fittebnek éreztem magam, nőtt a teljesítményem a sport terén.

Elmúlt a reggeli köhögés, kevesebbet voltam beteg. Nem kellett kiszaladnom minden másodpercben egy cigiért hogy meg ne őrüljek a munkahelyen. A ruháim, bőröm stb.. többet nem vette fel a cigi szagát.

Nem mondom, de az erekcióm is jobb lett...

Havi 20,000Ft-ot megspóroltam magamnak.

Nem bántam meg hogy átszoktam e-cigarettára.

2016. júl. 16. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sok tényező miatt sikerült:

-mikor bejött a nemzeti dohánybolt itt a környékemen nincs egy sem

-nagyon drága lett a cigi

-az elmúlt években gagyibbak lettek a cigik, más ízük van

-reggelente sűrű köpet, sokszori köhögés, büdös száj, sárga fogak, sokszor voltam megfázva

Ha leszoksz fontos hogy kell egy pótcselekvés, hobbi. Pl. én elkezdtem kerékpározni, télen meg számítógépes játékokkal játszottam, inkább legyek kocka mint bagós :D

Elsőre valószínű nem fog menni, nekem sokadszorra sikerült csak és sokan itt rontják el, azt hiszik hogy ha elsőre nem sikerült akkor másodszorra is esélytelen.

2016. júl. 17. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az Allen Carr módszerrel szoktam le. Előtte már mindent próbáltam, tapaszt, rágót, e-cigit, gyógyszert, de semmi nem vált be. Nem igazán bíztam ebben az "egy nap alatt egy előadáson" leszokunk dologban, de nálam működött. Szerencsére már itthon is elérhető, magyar nyelven. üdv. K.
2016. júl. 17. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
A párom kérte egyik nap.Ő nem cigizik.Gondoltam miért ne?Fél dobozzal volt még.Elajándékoztam.Azóta se szívtam egy slukkot sem.Magam is meglepődtem milyen könnyen ment.3 kilót hiztam utána.Ennek már 6 éve.
2016. aug. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!