Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen elöször cigizni?...

Milyen elöször cigizni? Szerintetek kipróbáljam? Részletesebben lent

Figyelt kérdés

Tegnap a barátaimmal elmentünk sétálni, és egy helyen megálltunk pihenni. 5-en voltunk, köztük én is, és abból 4-en cigiztek. 3-an rá voltak már szokva, 1 pedig csak néha szokott. Nagyon sokszor megkérdezték, hogy kérek-e, csak 1 szívást, de akkor nemet mondtam. Ma átgondoltam, és arra a döntésre jutottam, hogy egyszer az életben szeretném kipróbálni. Holnap újra találkozom velük, szerintetek kipróbáljam? Csak egy szívás lenne, ha nem tetszik, természetesen nem folytatnám.

Milyen tapasztalataitok vannak egy közepesnél kicsit gyengébb erősségű cigi első használata után?

Fájni fog a torkom?

Mennyi esély van rá, hogy köhögni fogok/befulladok?

1 slukktól rá lehet szokni?

(Ha ez valamennyit is számít: nem szoktam beteg lenni, max 1 évben egyszer, de az is csak megfázás, bárányhimlőm nem volt még, és 6-7 éves koromban tüdőgyulladásom, de alig tartott 1 hétig)

Csak olyanok válaszoljanak, akik nem k*csögök, és nem írnak „bántalmazásokat.” 14/L

2016. jún. 19. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 Hát ez érdekes, mert én pl. válaszoltam, 35 éves vagyok és kb. 10 évet dohányoztam.
2016. jún. 19. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
3%
Nyugodtan gyújts ré te is velük, nem lesz semmi bajod. Jól fog esni, főleg ilyen sétákon, ha néha elszívsz egy cigit. Csak azért ne csináld napi szinten, mert akkor tényleg rá fogsz szokni.
2016. jún. 20. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha ma elfogadtad, akkor más napon még jobban fognak vele kínálgatni. Majd beadod a derakad, és te is cigizel majd velük, 5-ből 5-en fogtok cigizni.
2016. jún. 20. 20:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített! :)

Kipróbáltam, és tetszett:)

Még egyszer köszönöm, a segítségeket!

2016. júl. 7. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most rászoksz, cigizni fogsz tovább velük? :3
2016. júl. 9. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!