Milyen elöször cigizni? Szerintetek kipróbáljam? Részletesebben lent
Tegnap a barátaimmal elmentünk sétálni, és egy helyen megálltunk pihenni. 5-en voltunk, köztük én is, és abból 4-en cigiztek. 3-an rá voltak már szokva, 1 pedig csak néha szokott. Nagyon sokszor megkérdezték, hogy kérek-e, csak 1 szívást, de akkor nemet mondtam. Ma átgondoltam, és arra a döntésre jutottam, hogy egyszer az életben szeretném kipróbálni. Holnap újra találkozom velük, szerintetek kipróbáljam? Csak egy szívás lenne, ha nem tetszik, természetesen nem folytatnám.
Milyen tapasztalataitok vannak egy közepesnél kicsit gyengébb erősségű cigi első használata után?
Fájni fog a torkom?
Mennyi esély van rá, hogy köhögni fogok/befulladok?
1 slukktól rá lehet szokni?
(Ha ez valamennyit is számít: nem szoktam beteg lenni, max 1 évben egyszer, de az is csak megfázás, bárányhimlőm nem volt még, és 6-7 éves koromban tüdőgyulladásom, de alig tartott 1 hétig)
Csak olyanok válaszoljanak, akik nem k*csögök, és nem írnak „bántalmazásokat.” 14/L
Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített! :)
Kipróbáltam, és tetszett:)
Még egyszer köszönöm, a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!