Milyen elöször cigizni? Szerintetek kipróbáljam? Részletesebben lent
Tegnap a barátaimmal elmentünk sétálni, és egy helyen megálltunk pihenni. 5-en voltunk, köztük én is, és abból 4-en cigiztek. 3-an rá voltak már szokva, 1 pedig csak néha szokott. Nagyon sokszor megkérdezték, hogy kérek-e, csak 1 szívást, de akkor nemet mondtam. Ma átgondoltam, és arra a döntésre jutottam, hogy egyszer az életben szeretném kipróbálni. Holnap újra találkozom velük, szerintetek kipróbáljam? Csak egy szívás lenne, ha nem tetszik, természetesen nem folytatnám.
Milyen tapasztalataitok vannak egy közepesnél kicsit gyengébb erősségű cigi első használata után?
Fájni fog a torkom?
Mennyi esély van rá, hogy köhögni fogok/befulladok?
1 slukktól rá lehet szokni?
(Ha ez valamennyit is számít: nem szoktam beteg lenni, max 1 évben egyszer, de az is csak megfázás, bárányhimlőm nem volt még, és 6-7 éves koromban tüdőgyulladásom, de alig tartott 1 hétig)
Csak olyanok válaszoljanak, akik nem k*csögök, és nem írnak „bántalmazásokat.” 14/L
Lehet, hogy köhögni fogsz tőle, nem fog fájni tőle a torkod és nem lehet rászokni egy slukktól DE a te korosztályod azért cigizik, hogy menőzzön, felnőttnek látsszon, a szervezeted viszont nem felnőtt, hanem egy fejlődésben lévő szervezet így számodra ártalmasabb a cigi és az alkohol is, nem véletlen, hogy a nagykorúak fogyaszthatják ezeket legálisan. Ha elszívsz egy cigit semmi bajod nem lesz, de ha rászoksz, mert úgy gondolod jól áll a kezedben, egy halom pénzt el fogsz rá költeni és rombolod vele az egészségedet. A cigi élvezeti értéke nagyjából nulla amúgy, nem nyugtat le, nem csinál semmit, csak drága, büdös és egészségtelen, a helyedben azt sem hagynám, hogy rám fújják a füstjét, az is mérgező hosszú távon. A te döntésed amúgy.
Egy leszokott dohányos
Tudod, milyen érzés vonat alá feküdni?
Nem próbáltad még?
Lehet, hogy jó!
Okos ember a más kárán is tud tanulni.
Ne halgass a sok netharcosra:D Hidd el ők sem próbálták még mert anyuci nem engedi :)
A lényeg, hogy 1 slukktól nem halsz meg. Én mikor először szívtam meg is lepődtem, hogy nem köhögök. Nem annyira vészes mint, ahogy mondják. Nyugodtan próbáld ki, de meglátod nagyon undorító. Ha valaha rá is szoksz akkor az nem attól az 1 slukktól lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!