Szerintetek kipróbáljam a vízipiát? 15/F
Figyelt kérdés
Az egyik haveromnak van és megkérdezte, hogy ámegyek e hozzájuk pipázni. Nem tudtam rá válaszolni, mert nem tudom, hogy függőséget okoz e mert azt nem akarok. Azt tudom, hogy káros, csak azt nem, hogy rövidtávon (néha, nem rendszeresen) is az e, vagy nem.2015. jan. 14. 07:09
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan probald ki de vigyazz ez lehet egy kis kapu dohanyzas fele vizipipara nem hiszem h fuggoseget okoz. Inkabb az h mindig fustolni akarsz es akkor jon a cigi.
2/4 anonim válasza:
Ha nem minden nap, hanem mondjuk félévente egyszer vízipipázol, nem lesz tőle semmi bajod (annyi minden szörnyűséget beszívunk, nem?). Okozhat függőséget, persze, ez is dohány, de ez nem heroin, hogy egyszer kipróbálod, aztán folyton utána sóvárogsz majd. Szerintem nincsen olyan erős hatása, mint a ciginek, és ha nem kifejezetten a stresszoldásért szívod, nem hinném, hogy rákattansz.
Ez egy jó program a barátokkal, de tényleg ne túl gyakran, mert akkor szinte ott tartanál, mintha cigiznél.
3/4 anonim válasza:
Ha dohánnyal csináljátok akkor igen, káros. De, ha shiazoval(ásványi kő) akkor nem, mivel nincs benne nikotin. Rászokni rá lehet, mi nyáron hetente 2-3x toltuk, és semmi bajunk. Ugyanúgy edzünk,stb.
15/f
4/4 anonim válasza:
Ha eddig sem dohányoztál, akkor minek tönkretenni a szervezetedet. Ez igaz a vízipipára is. Egy fejlődő szervezetnek nincs szüksége több méreganyagra, mert már így is szinte minden káros az egészségre. Menőbb, vagányabb meg nem leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!