Holnap tüdöröntgenre megyek. Mennyire fog látszani h egy évig dohányoztam? (Részletesebben a leirásban. FONTOS)
Tizennégy éves koromban egy évig dohányoztam a hülye barátaimnak köszönhetöen.. Most tizenhat éves vagyok és azt szeretném tudni, hogy a röntgenfelvételen mennyire fog látszani hogy cigiztem? Nagyon parázok hogy kiderül :s Gyors válaszokat légyszi! :s
16/lány
Röntgenen nem az látszik, hogy cigizik-e vki vagy sem, hanem elváltozások látszanak, amik esetleg lehetnek pl. dohányzás következményei. De ha látnak vmi olyat, akkor az lesz a legkisebb gondod, hogy a szüleid megtudják-e...
Egyébként egy év dohányzástól jó eséllyel nem lesz bajod, vagy legalábbis biztosan nem 16 évesen..
Szia!
Egy év azért nem kis idő, valami biztosan fog látszódni de az is közrejátszhat hogyha a körülötted élők dohányoznak,mert s cigi füstje is ugyanúgy károsítja és színezi a tüdőt.
7#
kösz, most már értem, de akkor sincs semmi értelme.
9#
tüdőszűrésnek nincs értelme. Arra értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!