Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Holnap tüdöröntgenre megyek....

Holnap tüdöröntgenre megyek. Mennyire fog látszani h egy évig dohányoztam? (Részletesebben a leirásban. FONTOS)

Figyelt kérdés

Tizennégy éves koromban egy évig dohányoztam a hülye barátaimnak köszönhetöen.. Most tizenhat éves vagyok és azt szeretném tudni, hogy a röntgenfelvételen mennyire fog látszani hogy cigiztem? Nagyon parázok hogy kiderül :s Gyors válaszokat légyszi! :s

16/lány

2013. febr. 28. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Röntgenen nem az látszik, hogy cigizik-e vki vagy sem, hanem elváltozások látszanak, amik esetleg lehetnek pl. dohányzás következményei. De ha látnak vmi olyat, akkor az lesz a legkisebb gondod, hogy a szüleid megtudják-e...

Egyébként egy év dohányzástól jó eséllyel nem lesz bajod, vagy legalábbis biztosan nem 16 évesen..

2013. febr. 28. 20:35
 2/15 anonim válasza:
37%

Szia!

Egy év azért nem kis idő, valami biztosan fog látszódni de az is közrejátszhat hogyha a körülötted élők dohányoznak,mert s cigi füstje is ugyanúgy károsítja és színezi a tüdőt.

2013. febr. 28. 20:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy látszik, menj nyugodtan! Az első hozzászólónak van igaza.
2013. febr. 28. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Mint az első válaszoló írta: csak az látszik, ha elváltozás van bármitől, ez lehet a dohányzás is. Nekem 20 év dohányzás sem látszott a felvételeken...
2013. febr. 28. 20:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Most eléggé megnyugodtam. :)
2013. febr. 28. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Miért kellene tüdőszűrésre járni?
2013. márc. 1. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Orvos küldheti, eü. alkalmassági vizsgálat stb...
2013. márc. 1. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

7#

kösz, most már értem, de akkor sincs semmi értelme.

2013. márc. 1. 21:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Én meg téged nem értelek. Lehet egy bordatörés vagy zúzódás, gerincferdülés stb... miatt küldi mellkasröntgenre az orvos. Miért ne lenne értelme szerinted????
2013. márc. 1. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

9#

tüdőszűrésnek nincs értelme. Arra értettem.

2013. márc. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!