Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fülzúgás mint elvonási tünet?

Fülzúgás mint elvonási tünet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 4 hónapja zúg a fülem. Elmesélem előröl a sztorit:

Megfáztam, 1 hétig fájt a torkom, köhögtem, ezért ezen a héten nem is dohányoztam. Ekkor előjött a fülzúgás. Gondolta a házi dokim, hogy a betegség ráment a fülemre, azt mondta majd elmúlik. Nem múlt el, így elmentem fülészetre, a kórházban azt mondták, hogy nem tud vele mit csinálni, lehet elmúlik, lehet nem, és felírt notropilt. Elmentem máshova, ott elküldtek hallásvizsgálatra, belenéztek a fülembe, dobhártya nyomást mértek, de semmit nem találtak, és mivel nem volt pénzem, így nem tudtam folytatni a kivizsgálást, mert baromi drága.

2 hete voltam egy kis, zárt helyen a barátokkal, és ők cigarettáztak, és iszogattunk. Az érdekes dolog az volt, hogy miután bent voltam 1 órát abban a füstben, és az alkohol mámorban, hazaérvén nem hallottam a fülzúgást. Ekkor kezdtem el gondolkozni rajta, hogy lehet a nikotin elvonási tünet miatt zúghat a fülem, hisz ha a szervezet valamire rászokik, akkor elég érdekes dolgokat tud produkálni, ha hiány van. Neten rákerestem, volt egy csávó, aki azt írta, hogy miután letette a cigarettát, rá pár hónapra neki is elkezdett zúgni a füle. Nektek mi a véleményetek erről?

2016. jún. 4. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"vanília puding a vattán"

Pfff. ezt azért nem kellett volna. Ez perverz. Ki az a marha aki vattára teszi a pudingot?

Vizuális típus vagyok.:D

2016. jún. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!