Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek rákos vagyok?

Szerintetek rákos vagyok?

Figyelt kérdés

Az van, hogy már lassan egy éve dohányzom és most hirtelen elkezdtem nagyon köhögni (igaz most volt ez a vírus és végig ment a családon csak rajtam nem de akkor is). Na az van, hogy megfordult a fejemben, hogy rákos vagyok/lehetek (vannak néha ilyenjeim és ilyenkor teljesen beparázom) és utána olvastam a tüdő rák tüneteinek és majdnem minden megegyezik a fáradékonyság,száraz köhögés, lihegés, a mellkas körüli végtagok fájása (az én esetemben a kéz néha bele őrülök úgy fáj).

Szerintetek lehetséges, hogy rákos vagyok?? Orvoshoz nem akarok menni mert még nem vagyok 18 és ha nem vagyok az akkor feleslegesen mentem el.

(Oltásokat stb hanyagoljuk lécci mert ez most fontos lenne)

2016. máj. 25. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

nyugi, szerintem "csak" tüdőgyulladás.

Viszont TBC-től rákig akármi is lehet, fertőzhetsz is, és gyógyszer nélkül egy szimpla gyulladásba is belehalhatsz.

úgyhogy menj orvoshoz!

remélem, ez jó tanulópénz, hogy leállj a bagózásról. különben egy (nem)szép napon tényleg tüdőrákod lesz, és akkor már késő lesz!

2016. máj. 25. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez más dolog lesz, orvoshoz menjél el.
2016. máj. 25. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz tüdőrákos ilyen fiatalon, de a cigit dobd el, mert az maga a rák.
2016. máj. 25. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

A rák nem korfuggo kedves utolsó válaszoló

Nem közlekedésnek szánom mielőtt félre érted csak ez butaság :)

2016. máj. 25. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez tüdőgyulladástól kezdve asztmáig bármi lehet,menj orvoshoz,de hagyd abba a cigit,mert nem csak a rák az,amitől egy cigisnek félnie kell.

Csak hogy egy példát mondjak:

[link]

2016. máj. 26. 02:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy te most kaptad el a vírust, menj el a háziorvoshoz, meghallgatja a tüdődet és ír fel valamilyen gyógyszert, ha kell, akkor elküld tüdőröntgenre.
2016. máj. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!