Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Havi 3-4 szál mennyit árt?

Havi 3-4 szál mennyit árt?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és nemrég szoktam rá a cigire. Tisztában vagyok vele, hogy a hörgőcskéknek árt, sőt az egész egészségemnek árt. Azzal is tisztában vagyok, hogy csak ""menőségből"" csinálom. Apukám láncdohányos, szóval szerintem várható is volt, hogy előbb-utóbb rá fogok szokni én is. Az érdekelne, hogy havi 3-4 szál mennyit árt? És azt is tudom, hogy mindenki így kezdi, utána egyre, s egyre többet szív.

2016. máj. 20. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13 éves vagy, még szőr sincs a töködön, de már szívod azt a szaart.. Szerinted apukád mit szólna ehhez? Ettől nem leszel se okosabb, se menőbb, de még magasabb sem. Inkább sportolj, élj a hobbidnak, élvezd azt, hogy még gyerek vagy, és hogy nem kell stresszelned minden nap. Ettől a szaartól csak büdös, és gyenge/beteg ember leszel.
2016. máj. 31. 03:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Heti 5 kosárlabda edzés, napi 12km biciklizés mellett szerintem nem árt havi 4-5 szál. Anyukám tudja, apukámat meg nem hiszem, hogy érdekelné, van fontosabb dolga is.

És egyébként heti 4-5 száltól nem hiszem, hogy meg fogok állni a növésben (182cm vagyok). Amúgy nem kioktatást kértem.

2016. máj. 31. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt hogy neked mennyire árt azt előre nem lehet megmondani.

Az az egy apró gond van, hogy hogy idővel kialakulhat a függőség főleg ha ilyen fiatalon gyújtasz aztán később rámehet az egészséged.

2016. máj. 31. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 20 év dohányzással a hátam mögött nyugodtan kioktathatnálak, ha akarnálak, de nem ez volt a célom. Én is 4-5 szál cigivel kezdtem, és nagyon sokat szenvedtem, mire le tudtam rakni. Mi csak jót akarunk neked, és hidd el, biztos érdekelné apukádat, a gyerek az első.
2016. jún. 1. 03:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy havi 4-5 szál már azt jelentené, hogy rászoktál. Az majd később lesz. :)
2016. jún. 1. 15:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy ki tudnátok oktatni, de nem kértem.
2016. jún. 1. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!