Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg meg lehet állni NÉHA...

Tényleg meg lehet állni NÉHA 1-1 szálnál (havi 1-2 szál cigi)?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok ezt elhinni!
2010. jan. 10. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerül. Az éves cigifogyasztásom kb. 2 doboz. Tudom, hogy akkor meg minek?:) Az íze, a hangulata néha jólesik, de amúgy nem érzem egy percig sem hiányát.
2010. jan. 10. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:

csatlakozom

éves szintem 20-3 szálat szivok el

ha iszok,ahhoz 1-2 szál jol esik,vagy ha kiülünk valahova,és vagyunk csak,akkor énis rágyujtok

(pedig kisértés lehetne,cigi állandoan előttem,párom napi dobozzal elsziv,és én mégsem szokok rá..)

2010. jan. 10. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én bulikban szívok sok cigit, mert akkor jól esik:$

Nyáron volt olyan hogy egy héten másfél doboz elfogyott, mert volt több buli is. Ennek ellenére, máskor hónapokig nem szívok cigit, mert józanul viszont egyáltalán nem esik jól, csak ha jó a társaság. Tudom hogy nem ugyanaz mint amit te írtál, de énis sok doboz elszívása után nem gyújtok rá akár hónapokig, tehát nem szoktam rá:D

2010. jan. 10. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:

én szerdán, csütörtökön haverokkal 1-1 szál, máskor nem, így is gond nélkül telik a nyári szünet, vagy a huzamosabb idejű kihagyás, akor állok le, amikor akarok, egyébként kék, vagy erősebb (általában bondot) szívok

13/F

2010. febr. 20. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

hűha :D 13 évesen, még jóhogy nem vagy láncdohányos. amúgy meg szégyellheted is érte magad. bár úgysem fogod, ez a menő. 13 évesen mintha olyan nagy problémái lennének az ember fiának. amúgy meg kérdésre visszatérve, biztosan meg lehet állni, tuti.

15/L

2010. márc. 5. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!