Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 éves vagyok és dohányzom,...

14 éves vagyok és dohányzom, ettől megfog állni a növésbe a mellem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Ettől szerintem szinte mindened növekedése visszaszorul... Gratulálok ^^
2011. ápr. 12. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
magasságod, agyad. tüdőd.....
2011. ápr. 12. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem csak hogy megáll, de le is apad...

Francnak kell 14 évesen bagózni....

2011. ápr. 12. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen!Az egyik ismerősömnek is nem lett semmi melle.15 éves korában elkezdett cigizni és semmi csak a bimbó lett neki.Elég visszataszító volt.Sok pasi nem is maradt vele ez miatt!Szerintem szokj le amíg nem késő.Mert horpadt leszel és hidd el nagyon sz@r mikor a pasi az orrod alá dörgöli,hogy nincs is ott semmi!:(
2011. ápr. 12. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Sajnos az egész növekedésre kihatással van a dohányzás. Hogy a melleidnek mennyire az attól függ, hogy beleszól e dohányzás a hormonszintedbe. Ismerek olyat aki 20évesen is 14éves gyerek magasságú... és igen, ő is azóta dohányzik mint te. Bár sztem nem sokáig... :(
2011. ápr. 12. 17:23
 6/14 tetris ***** válasza:
Igen, satnya, csoffadt, csökevényes kis mellecskéid lesznek. A bagót azonnal le kell tenned, mert még az is visszamegy, ami eddig kinőtt nagy nehezen.
2011. ápr. 12. 17:34
 7/14 anonim válasza:
igen meg fog állni van egy gyerek aki 15 éves és egy 9 éves magasabb nála
2011. ápr. 12. 17:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen megáll!
2011. ápr. 12. 18:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért a genetika is közre játszik a melled méretében.

Ha családod nő tagjainak kis melle van/volt valószínűleg neked is az lesz.

De azért a dohányzás tényleg "beleszól" a hormonrendszeredbe. Nagyon káros, ha az ember felnőtt korában dohányzik, hát még akkor a fejlődő szervezetnek.

14 éves koromban én is azt hittem milyen jó dohányozni, milyen menő vagyok. De 3-4 hónap múlva abbahagytam. A saját érdekedben te is hagyd abba.

Mielőtt azt hinné valaki, hogy én ilyen cigi ellenes vagyok, az téved. Csak sok minden történt már velem, máshogy értékelem az életet.

2011. ápr. 12. 19:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Minél hamarabb próbálok leszokni róla:S
2011. ápr. 13. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!