Mennyi ideig vannak nikotin elvonási tünetek, ha 15 éves korom óta dohányzom? 23/F
Sikerült végre 1 teljes hétre abba hagynom a cigit.. Még néha eszembe jut de annyira már nem durván mint az első 3 napban. Mikor fog teljesen kimenni belőlem az elvonási tünet?Mert én azt hallottam,hogy 3 hét és a végén amikor kiürül teljesen a testből akkor van még egy nehéz időszak.
Másoktól meg azt,hogy 1 hónap vagy 3 hónap is lehet...
Olyan válasz érdekelne aki leszokott már.
Értem köszi a válaszokat.
Szóval akkor kb 1 hónap + egy két nap még.
Apum 20 év után szokott le, de kellett valami pót cselekvést találnia, mert anélkül nem bírta. (amikor rágyújtott volna mindig bekapott egy rágót és addig rágta erőteljesen, amíg "el nem felejtette" hogy rágyújtana)
Saját véleményt sajnos nem tudok mondani. Talán könnyebb úgy, ha fokozatosan szokik le az ember, így nem olyan éles a váltás. Sok sikert, jó úton jársz, csak tarts is ki! :)
Hű a fokozatos út az nem jött be nekem... Nem bírom betartani.
Nekem ezaz azonnali módszer segített.
Egyébként köszi a biztatást meg a választ is!
Kedves Kérdező!
Egy cipőben járunk... Én 6 évnyi dohányzás után most lesz lassan 2 hete, hogy nem gyújtottam rá. Az első 3 nap nekem is nagyon rossz volt, de utána mindig csak egyre jobb. Egyébként azt mondják, hogy az első 1 hónap a kritikus, azt kell kibírni.
Tartsunk ki! :)
23/N
2 hetét! Nah az szép. Gartula.
Sok sikert neked is!
Én azt szoktam felhasználni,hogy ha már eddig kibírtam akkor nem rontom el egy cigivel az eddigi eredményeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!