14 éves vagyok és dohányzom, ettől megfog állni a növésbe a mellem?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 17:18
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként igen családtagjaimnak is nagy mellük van mindkét részről, remélem ez miatt nem áll meg a növekedésbe.. és ha nem teszem le? :S
2011. ápr. 13. 15:33
12/14 anonim válasza:
Ha nem teszed le, alőbb utóbb az ára miatt fogod, hisz nem hiszem, hogy otthon támogatják, hogy te (ha heti 2 dobozzal számolok, akkor )1000-1500Ft-ot csak úgy elpöfékelj.
Az egy ismerősöm sose dohányzott, viszont a szülei igen, ráadásul állandóan a lakásban. Az egy dolog, hogy mindene bagószagú, olyan, mint aki egy füstös kocsmából jött volna, viszont 148 cm-es kis dugó maradt, most már 20 is elmúlt és soha nem fog megnőni, mivel egész gyerekkorába szívta azt a szart, ráadásul passzívan (vagyis nem ő gyújtott rá, hanem a környezete).
13/14 anonim válasza:
Igen, meg, de minek kell cigizni 14 évesen, én is cigiztem tavaly, amikor 14 voltam, meg is lett az eredménye, most éppen leszokóban vagyok, és kidobok egy vagont az abalkon a semmire, e-cigit vegyél, azt lehet 18 alatt is, és nem egészségtelen, vagy vizipipa. A cigi csak meggyötör, és tönkre tesz, mielőtt megölne, tapazstalat, 15/F:S
14/14 anonim válasza:
fake a kérdés baaz.meg hogy nem veszitek észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!