Hogyan szokjak le a cigarettáról?
Figyelt kérdés
Szeretek cigizni, ugyanakkor sokszor már sajnálom a rá költött pénz mennyiségét, és mostanában folyamatosan növelik az árát.. Szeretnék leszokni, hogy több pénzem legyen ruhákra, ne kelljen folyton a szüleimtől plusz pénzt kérni, ha pl.: moziba akarok menni a barátaimmal, vagy hogy kaját tudjak magamnak venni a büfében. Milyen jó leszokási módszert tudtok? Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat!
/A 'nem kellett volna rászokni\kipróbálni', és az ehhez hasonló kommentátorok hozzászólásaira nem vagyok kíváncsi. Ne haragudjatok, de tisztában vagyok azzal, hogy hülyeség volt kipróbálni, és nem azért tettem ide fel a kérdésemet, hogy mások kioktassanak a hibámmal kapcsolatban.:) köszönöm/
2010. ápr. 4. 20:45
11/12 anonim válasza:
Én azt javaslom hogy fogd meg a cigis dobozt vegyél ki belőle egy szálat tedd az asztalra magad elé a többit meg tedd olyan helyre ahol nem látod, és akárhányszor nyúlnál a cigi felé csapj mindig a kezedre és próbáld bebeszélni magadnak hogy "nem szabad" minél tovább bírod rágyújtás nélkül annál jóbb
12/12 anonim válasza:
Nekem az édesapám nagyon sokat cigizett... Anyukám mondta, hogy ott hagyja ha nem szok le róla azóta nem gyújtott rá. 14 éve ... Akaraterőn múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!