Leakarok szokni a rohadt cigiről, de nem tudom mivel helyettesitsem (pótcselekvés) Az e-cigi kizarva, magoljak? Ti mivel helyetesitettétek?
Szia!
Szerintem törekedj a legjobbra, azaz ne pótold semmivel, hanem tényleg szabadulj meg a függőségedtől!
Én 11 évesen már szívtam, 23 évesen letettem végleg. Nem hiányzik, nem volt elvonási tünet, a nulladik pillanattól sikerült abbahagynom. Eldöntöttem, hogy leteszem, majd elém került Allen Carr hangoskönyve, amit végighallgattam -addig bagóztam - és amikor végig hallgattam, elnyomtam a cigit és azóta nem gyújtottam rá.
Ez ki..ott hülyén hangzik és én is szkeptikus voltam, de három éve nem füstölök, nem hiányzik, nem vettem e-cigit, nikotin tapaszt, semmit mégis sikerült leállni vele végleg.
Egy próbát neked is megér, hajrá!
Allen Carr tényleg jó.
A rágyújtást, ha hiányzik, zöldség-gyümölcs evéssel, tornázással lehet "pótolni". De a tényleges elvonási tünetek csak 3 napig tartanak, krónikus, erős dohányosnál is.
Elég régi kérdés, de azért ideírom.
Én 15 éves vagyok és 9 éves koromban keztem el cigizni. Apám azt mondta, hogy a saját egészségem rontom el vele, ezért engedte. De egy idő után láttam, hogy nem jó, sokat köhögtem... és én azzal a módszerrel szoktam le hogy elszívtam egy teljes doboz, azaz 20 szálat 10-15 perc alatt.
Végighánytam egy egész éjszakát, de a hatás nem maradt el, mert azután egyet sem szívtam el. 13 éves koromban szoktam le. Ez a módszer nem kellemes, de könnyen le lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!