Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehetne a legkönnyebben...

Hogyan lehetne a legkönnyebben megválnom a cigitől?

Figyelt kérdés
nagyon szeretek kijárni kocogni, de nem bírja a tüdőm. 2-3 kilóméter után ég, és köhögök. nagyon szeretném a cigit letenni, de csak mindig megveszem a boltban, és nem bírom ki h nem vegyem meg! :( segítsen valaki.:(
2016. márc. 18. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ne cigizz
2016. márc. 18. 12:13
 2/6 Papi Gonzales válasza:
hát én fogtam oszt letettem...ennyi...de csak úgy 2 évig dohányoztam azt hozzá kell tenni
2016. márc. 18. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy ha rögtön leteszed és tartod magad hozzá, az működhet. A fokozatos leszokással az a baj, hogy mindig ott a kísértés a többre.

Dobd ki mindet és tarts ki valahogy, foglald el magad kismillió hobbival. Ha a kezdeti nehezebb rész elmúlt, akkor sínen vagy.

2016. márc. 18. 12:26
 4/6 anonim válasza:
Én is csak fogtam és letettem. Egy alkalommal az utolsó szál cigaretta volt a kezemben elszívtam és nem mentem többé dohánybolt felé. Vagyis inkább sose mentem be. Persze más szokással váltottam fel, így ha rá akarok gyújtani akkor csinálok pár felülést és fekvőtámaszt. Igaz nekem könnyű hiszen otthonülő munkát végzek.
2016. márc. 18. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy letudod tenni.
2016. márc. 18. 13:06
 6/6 anonim válasza:
Tedd le és kész!
2016. márc. 19. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!