Hogyan lehet a legkönnyebben leszokni a cigiről?
sajnos több mint 20 éve dohányzok, s most megpróbálok leszokni.
ha segítenétek, nagyon megköszönném. :)
nagyon nehéz, nem tudom , hogy szokjak le :( SOS
Ilyen hozzáállással nem is fogsz leszokni és ezt nem bántásképpen mondom.
A legkönnyebben és leghatékonyabban úgy lehet leszokni, ha valaki elhatározza, hogy leteszi és többé nem gyújt rá és ehhez megvan benne a tényleges akarat.
És benned ez nincs meg...
Én 3 és fél éve raktam le a cigit egyik napról a másikra, mert le akartam szokni. És megtettem.
"Az akaraterővel próbálkozóknak csak pár %-a szokik le végleg "
Minden mással pedig egyáltalán nem fog leszokni még pár százalék sem.
Függőség, igen! De ha megvan az akarat, akkor a függőség el fog múlni magától. Azonban ha nincs akarat, akkor hiába minden leszoktató módszer, mert nem fog az illető leszokni!
Az összes családtagom, ismerősöm, aki le akarta tenni, az mind a mai napig nem cigizik, aki meg minden fajta leszoktató módszert próbált, mind cigizik! Úgyhogy erről ennyit.
Villanybagó, tapasz, rágó... kukába vele! A nikotinfüggést nikotin adagolásával nem fogod tudni megszüntetni.
De ajánlok egy könyvet:
Allen Carr: Végre nem dohányzom!
Én elolvastam, és minden további nélkül abbahagytam a dohányzást. Január óta tiszta vagyok, pedig 23 évig szívtam a napi két doboz piros Symphoniát.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
s utolsó, mi az hogy "mi értelme" ? meg "a pénz az úr" ugyis.
nagyon primitív lehetsz, s biztos hogy cigizel, csak úgy, tudod...
nagyon sok értelme leszokni. s nem épp a pénz az úr. akármit találnak ki, úgysem fogok rászokni, mint a ro:hatt cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!