Szoptatás alatti dohányzásom miatt hányhat a baba?
Figyelt kérdés
Sajnos terhesség alatt is végig cigiztem. :( Most 3 hetes a pici, és naponta 1x 2x hány, szerintem túleszi magát. Lehet hogy a cigi miatt? Milyen egyéb bajt okozhat neki?2010. ápr. 3. 08:56
21/39 anonim válasza:
nemcsak téged hülyéztelek, többes számban írtam az első kommentemet, ez a többiekre is vonatkozik, csak tevoltál az egyetlen aki visszahülyézett....
22/39 anonim válasza:
Tudod mit? Legyen neked igazad, zseni vagy, igazad van,te modtad csak meg a frankót, mindent tudsz a világon, legyél boldog tőle:) Én viszont megyek hasznosabban tölteni az időmet, te meg pocsékold itt a napot, úgy tűnik nincs jobb dolgod.
23/39 anonim válasza:
:) jajj...istenem:D mért ilyen nehéz ez...
24/39 anonim válasza:
Mit? Elfogadni hogy te lehülyézhetsz mindenkit? Nem is tudom, talán mert semmi jogod és közöd nincs hozzá. De semmi baj, te vagy a király:)
25/39 anonim válasza:
de nemérted???? ha neked jogod volt "lehülyézni" a kérdezőt akkor nekem miért is ne lehetne jogom lehülyézni titeket???
26/39 anonim válasza:
Nem hülyéztem le (veled ellentétben), egyszerűen csak leírtam hogy felelőtlenség és mérgezés amit csinál.
Ismered a bólogatós kutyát? Itt egy kép, ahányszor mondasz valamit, kattints rá, gondold hozzá hogy bólogat és mindig neked lesz igazad:)
27/39 anonim válasza:
ó bazeg...ésmég én vagyok a taknyos kisgyerek:D
továbbra is hülyének tartalak, és a kutya is egyetértett, h ennyit nemfog fel az agyad h ahol kérdeznek, ott illik a kérdésre válaszolni, és nem szapulni a kérdezőt....te csak ennyit fogj fel, és akkor már megérte ez az "eszmecsere"
29/39 anonim válasza:
ez nemis bólogat...átb@sztál...legközelebb egy gif-et keress, ha egyáltalán tudod miaz.
30/39 anonim válasza:
Írtam, hogy gondold hozzá. Ha neked ennyi fantáziád sincs, akkor sajnálom. Képzeld tudom mi az, bár biztos azt hiszed ezt is csak te tudod, de keress magadnak, rád nincs időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!