Szoptatás alatti dohányzásom miatt hányhat a baba?
Figyelt kérdés
Sajnos terhesség alatt is végig cigiztem. :( Most 3 hetes a pici, és naponta 1x 2x hány, szerintem túleszi magát. Lehet hogy a cigi miatt? Milyen egyéb bajt okozhat neki?2010. ápr. 3. 08:56
1/39 anonim válasza:
Meg sem próbáltad letenni? Olyan fejlődési rendellenesség is kialakulhatott nála, ami csak később jön ki majd (látás, értelmi fejlődés, tanulási problémák, idegrendszeri fejlődés) és a tejen keresztül folyamatosan kapja a nikotint. Te is hánynál, ha pár hetesen cigizned kellene, ő meg gyakorlatilag azt csinálja. Nem szereted annyira, hogy leszoknál miatta? Bár akkor már terhesség alatt leszoktál volna:(
2/39 anonim válasza:
Igen tuleszi magát a nikotintól. A nikotin bekerül az anyatejbe is! Gondolom láncdohányos lehetel, ne szenvedjen már az a gyerek!
3/39 anonim válasza:
Nem a cigitől hány! Ha sokat szopizik,attól is hányhat. De nemcsak bukásról beszélsz? A dohányzás nem egészséges, de attól még nem biztos,hogy beteg is lesz.Jobban eltúlozzák a lehetséges veszélyeket,mint ahogy az valóban bekövetkezik.Azért okosabb lenne,ha abbahagynád a cigizést.
4/39 anonim válasza:
Inkább adj neki tápszert, ne mérgezd az anyatejeddel, a nikotinos anyatej, nem anyatej, hanem méreg!!!!!!!!!!!
5/39 anonim válasza:
"Sajnos terhesség alatt is végig cigiztem."
gratulálok... ilyen anyuka miért akar gyereket?
6/39 A kérdező kommentje:
Tudom h hibáztam, de a kérdésre is válaszolj, előző!
2010. ápr. 3. 11:02
7/39 anonim válasza:
Hát, ha én lennék a baba, biztosan hánynék tőle.
Igen, persze, hogy hányhat!
8/39 anonim válasza:
Ha ennyire sajnálod, hogy dohányoztál terhesség alatt meg élsz hogy most ettől hány a babád, akkor miért nem szoksz le? Vagy ez túl egyszerű lenne? Ilyen ember miért vállal gyereket, ha ennyit nem képes megtenni a gyerekéért? Legalább akkor ne szoptasd, hanem adj neki tápszert. Felfogod, hogy ezzel mérgezed a gyerekedet?
10/39 anonim válasza:
egy ember volt aki normális választ adott, a többiek csak verni jöttek ide a nyálukat. gratulálok nekik.
ha most letenné a cigit, semmit sem használna az a babának, mivel a nikotin ígyis benne van már, az nem 1-2 nap ürül ki belőle.
aki normálisan válaszolt, az jól mondta, a sok tejtől is hányhat. de sztem próbálkozhatsz a tápszerrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!