Szoptatás alatti dohányzásom miatt hányhat a baba?
Figyelt kérdés
Sajnos terhesség alatt is végig cigiztem. :( Most 3 hetes a pici, és naponta 1x 2x hány, szerintem túleszi magát. Lehet hogy a cigi miatt? Milyen egyéb bajt okozhat neki?
Te is ugyanezt csinálod, veregesd meg a jobb kezeddel a bal vállad...
2010. ápr. 3. 16:05
12/39 anonim válasza:
Úristen! Ne haragudj, az vesse rád az első követ aki bűntelen, de cigizni terhesség alatt és még most is az bűn! Ha eddig szerencsére vagy hál Istennek, ki miben hisz nem lett még semmi baja a babának akkor most ted le a cigit, nagyon sokat árthatsz neki még most is! Az én egyik legjobb barátom miatt azért született asztmásan mert dohányzott az anyja amikor terhes volt vele! És édespja meg 3 éve ebben halt bele, most se tovább tanulni se semmit nem tud csinálni, mert az összes pénzét amit kap azt haza viszi hogy fentudják tartani a háztartást, 3 huga van és az anya már(szintén a cigitől) beteg és nem tud dolgozni, illetve nem si kap rendes munkát, 4 órás melója van kb. 40.000-ért meg még annyi a leszázalékolt nyugdíja!
2010. ápr. 4. 04:45
13/39 anonim válasza:
16.05. a nyálverés az agyadra mehetett mert már nemtúlsok van. mint láthattad én nemezért jöttem ide, h beszóljak a kérdezőnek, hanem válaszoltam a kérdésre és NEKTEK SZÓLTAM BE. ti csak vertétek a nyálatokat de a kérdésre semmit sem válaszoltatok. érzed a különbséget vagy már ehhez sincsen meg az agyacskád?
2010. ápr. 5. 01:45
14/39 anonim válasza:
"NEKTEK SZÓLTAM BE"
Hű, de beszóltál, aztaaaa..... Majd szólj ha felnőttél, akkor komolyan veszlek és talán még meg is ijedek, hogy hűdemegmondtad...:) Na, felfogta a kis agyacskád?:)
2010. ápr. 5. 08:27
15/39 anonim válasza:
namivan, úgylátom te csak belémkötni tudsz, mindig találsz vmit abban amit írok, szépen kiemeled, aztán reagálsz rá valami nagyon okosat...figyi, ne írj többet, mert egyre nevetségesebb vagy mind a stílusoddal, mind a írásoddal, és eleve azzal, ahogyan indítottál, h idejöttél verni a nyálad...
2010. ápr. 5. 12:02
16/39 anonim válasza:
Tényleg nem írok többet, de nem azért mert te erre utasítottál, hanem mert óvodásagyú kiskamaszokkal nem szoktam vitatkozni... (Ha idősebb lennél, mint 12, akkor még szánalmasabb vagy.)
2010. ápr. 5. 12:14
17/39 anonim válasza:
szarul véded magad, de nembaj....többet nemis nagyon várnánk egy nyálverős, kérdésre nemválaszolós antidohányostól:)
2010. ápr. 5. 12:40
18/39 anonim válasza:
Nem védem magam, nem vagy vitapartner. Mondtam már, gyerekekkel nem vitázom. És antidohányos sem vagyok, ezt a kisujjadból szoptad? Egyszerűen csak óriási felelőtlenség, hogy egy anya(?) terhesség és szoptatás alatt dohányzik és még sajnálkozik is, hogy sajnos dohányzott...
2010. ápr. 5. 13:05
19/39 anonim válasza:
igen, felelőtlenség....de amikor vki kérdést tesz fel, nem kioktatást vár, hanem választ a kérdésre, az antidohányosok kedvelt elfoglaltsága pedig ez h az összes cigis kérdésre beírnak egy kioktatós szöveget, és ettől nagyon okosnak hiszik magukat, de a kérdésre közel sem válaszolnak. ezt tetted te is...szerintem is felelőtlenség volt amit tett, de a kérdésre ettől még tudtam neki válaszolni normálisan, a véleményemet pedig megtartottam magamnak, mivel ő is tudja h hülyeséget tett
, és értelmetlen beirogatni 20szor h mekkora barom, és anya egyáltalán az ilyen, ami eléggé elvan azért túlozva...
2010. ápr. 5. 13:10
20/39 anonim válasza:
Úgy támadsz, mintha csak én írtam volna, hogy felelőtlenség (amiben igazam van) és rajtam kívül még vagy tizen tették. Akkor miért csak engem hülyézel le? Nem baj kisgyerek, majd felnősz egyszer és nem ez az oldal lesz az életed középpontja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!