Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ráz az e-cigi?

FamiR kérdése:

Miért ráz az e-cigi?

Figyelt kérdés
Istick 40w TC Kit em van,és mostanában valamiért néha megrázza a nyelvem,de mivel kb annyira rázott mintha megnyalnék egy elemet nem is foglalkoztam vele,de most akkorát rázzot rajta hogy most is érzem.Lehetséges hogyha igy folytatódik felrobban vagy valami hasonló?Vagy ez természetes az ecigiknél?

2016. febr. 8. 18:19
 1/2 anonim válasza:

Az nem lehet, hogy a porlasztóban elkószált a tekercs vagy a vatta és a forró lötyit köpködi a nyelvedre?

Ha tényleg ráz, akkor ne használd.

2016. febr. 8. 19:23
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van, amikor hirtelen a szádba köpi a folyadékot és olyan csípő érzés. De én inkább kicserélném a porlasztót, vagy a patront, vagy a feszt. lejjebb venném, ha lehet állítani. Ha meg nagyon gáz a dolog, akkor akku kidob és új. Ki kellene egy másikkal próbálni. Megrázni mondjuk nem tudom, hogy egyáltalán tud-e hiszen a patron szájban lévő része sosem érintkezik az akkuval közvetlenül, szóval ezt én nem tartom valószínűnek.
2016. febr. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!