E-cigi liquid szellőztetés?
Hangsen?
Szerintem, ha az aromaanyag nem távozott el belőle, akkor nem tompult az íze.
Egyébként, olyan márkát szívj, amelyik nem csíp.
Biztos távozik valamennyi aroma, de szerintem nem számottevő.
Mystic Juice, Witchcraft, Revolute, Solub, Maximum Smoke, Inawera..
Hátha valakinek segíthet még.
Egy fórumtárs adta a tanácsot. Bekeverés után, tegyél fel egy lábos vizet a tűzhelyre, forrald fel, várj egy kicsit amíg kb. 80 fokra le nem hűl. Állítsd bele a bekevert leveseket (üveggel célszerű csinálni) várj 5 percet kb, amíg rendesen át nem veszi a hőmérsékelet, majd kiveszed és alaposan összerázod. Látod ,hogy millió kis apró buborék jelent meg a löttyben. Na így ebben az állapotban félreteszed kupak nélkül egy éjszakára. Szerintem max gyengébb aromáknál lehet gond, hogy elmegy az intenzitás. Ha nem akarsz bajlódni, leírok pár aromát amit nem kell "gázmentesíteni".
Solubokból: Sárgabaract torta, málna süti, málna
Vampire vape: Heisenberg, Pinkman (mindkettő bajnok)
Ez a szellőztetés azért nem jó mert a glicerin erősen higroszkópos, így lötyid a levegő páratartalma miatt bevizesedik
Volt hogy véletlenül nem tettem rá a kupakot vissza, és egy nap múlva kb negyedével lett több benne a folyadék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!