Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi mi lehet a hiba?

Kiro113 kérdése:

E-cigi mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
3 napja vásároltam egy e cigit,es azt tapasztalom hogy valami nem oké,ugyan is,teljesen fel van töltve,6-7 slukk-ig semmi gond,de utánna kb 1-2 mp után letilt, 5 öt villan mint ha kikapcsolna,de nem...újra meg nyomom,és ugyan ezt csinálja,nem izzít,abban az 1-2 mp-ben alig jön valami gőz...kb várok 10 percet,és újra bele tudok szívni 6-7 slukkot,ha töltés közben szívom akkor viszont bincs ilyen probléma,már mindent kipróbáltam,apró darabokra szedtem ki pucoltam,de ugyan úgy csinálja,valaki tudna valami megoldást?A vállaszokat előre is köszönöm!
2016. febr. 7. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyenge lehet a kazánja. Hány ohm van ráírva?
2016. febr. 7. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
1.8 az aksi 350 mah
2016. febr. 7. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor az a baj. 350 mAh nagyon kevés. Legalább 1100-ast célszerű venni.
2016. febr. 9. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az akksi elektronikájára gyanakszom,de 350mAh tényleg édeskevés
2016. febr. 10. 00:55
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért 1,8 ohm a porlasztó? Ha kiszámolod, akkor minden slukknál kb. 2 Amperrel terheled az akkut, simán nem bírja. Nagyobb ellenállású porlasztó kell, vagy nagyobb akksi. A litiumos akksik akkor működnek legmegfelelőbben, ha kb. 1C-vel terheled, vagyis itt neked legalább 3,7ohm kellene, 1000mah-hez. Töltés közben meg tápból fel tudja venni azt a teljesítményt. Nézd meg az akku leírását, hogy mekkora teljesítményre képes.
2016. febr. 10. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Fektess be egy nagyobb akksiba. Jobban megéri egyszer megvenni a nagyot, mint sokszor a kicsit.
2016. febr. 23. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!