Miért nem izzitja a kazánt az e-cigi aksim?
Figyelt kérdés
Ez a hagyományos szipkás liquides ecigim van, Nemtudom mi lehet a baja feltettem tölteni amig töltött szét szedtem a kazánt és ki takaritottam utana kitörölgettem rendesen h száraz legyen, és nem izzitja probáltam megpiszkálgatni az aksit meg a kazánt is de semmi az aksi nyomogombja világit szoval müködik csak nem izzitja a kazánt és a kazán is jo mertkiprobáltam még 3 al és azzal se csinál semmit.2015. jan. 12. 16:49
1/4 anonim válasza:
az akksit, ha nem hozzáértő vagy nem piszkálgasd, max fülpiszkával törölgesd ki, hogy ne legyek likvid a meneten és az érintkezőn.
miylen műszered van? mit takar pontosan, hogy "az aksi nyomogombja világit" ? villog esetleg kazánnal a tetején vagy csak nyomásra világít egyet.
mert ha villog rövidre van zárva és 3at villan.
ha nem régen vetted esetleg garis és vissza tudod vinni, ahol vetted, ha nem garis, biztosan hozzáértő árulta a boltjában, kérj esetleg tőle segítséget!
2/4 A kérdező kommentje:
ugy értem h világit h amikor nyomom világit rendesen ahogy kell... megtörölgettem ahogy irtad de semmi nem zárlatos az aksi az tuti
2015. jan. 13. 14:23
3/4 anonim válasza:
próbáld az akksit más kazánokkal, és a kazánt más akksikkal, h kiszűrd melyik hibás.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez az egy aksim van mert elköltöztem és eltünt a többi de az aksit kiprobáltam masik 2 kazánnal de ugyanugy semmit nem csinál.. de emlékszem h amikor feltettem az aksit tölteni villant hármat és ha nyomtam a gombot nem világitott aztan levettem és világitott feltettem megint de akkor már nem villant elötte hármat ha nem olyan volt mintha nem lenne töltön de tölti csak nemtudom h ez jelente valamit.
2015. jan. 14. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!