Kb egy hete vettem egy Eleaf IJust2-t. Nem volt vele semmi gond, tegnap este beleszívtam 2-t és nagyon keserű égett íze volt, utána nem is csinált semmit. Meghalt a kazán. Ma vettem bele egy újat, ugyanazzal a liquiddel kipróbáltam, az is keserű volt. Mondták a boltban, hogy szedjem szét, mossam ki és az aksin kívül mindent áztassak meleg vízben. 2 órát áztattam, kiszárítottam, utána mindent eltörölgettem, tettem bele új liquidet, de most is égett, keserű íze van. Mi lehet a baja, mit csináljak vele, hogy jó legyen?
2016. febr. 3. 19:48
1/6 anonim válasza:
Dobd ki a kukába, és tiszta levegőn kívül soha semmi mást ne lélegezz be a tüdődbe, ha van rá mód...
2016. febr. 3. 19:53
2/6 anonim válasza:
Tiszta levegő max a magas hegyekbe van...
2016. febr. 3. 19:58
3/6 A kérdező kommentje:
Elég nehéz lenne a mai világban tiszta levegőt szívni.
2016. febr. 3. 20:52
4/6 -H.- válasza:
Úgy tűnik, nem kap elég liquidet a porlasztó. Vagy túl sűrű (túl VG-s) a lötyid és a vatta nem képes felszívni (ez lehet attól is, hogy túl hidegben használod a cigid), és/vagy túl nagy teljesítményt ad le az akksid, és/vagy nem szívod elég intenzíven, nincs megfelelő szívóerő ezáltal léutánpótlás...
Próbáld meg energikusabban szívni, pár csepp desztillált vízzel vagy PG-vel higítsd fel a lötyid, ha túl sűrű, és próbáld ki mit csinál akkor, ha minden slukk előtt beleszívsz röviden, gyorsan úgy, hogy közben nem izzítasz. Ezzel segíted a léáramlást.
2016. febr. 3. 23:06
5/6 -H.- válasza:
Ja, és a porlasztót áztatni nincs sok értelme, főleg, ha esetleg megégett benne a vatta. Vegyél egy-két új porlasztót, és azzal próbáld meg úgy, ahogy írtam.
2016. febr. 3. 23:08
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megnézem mit tehetek az ügyben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.