26 éves éves létemre teljesen megvagyok "savanyodva" mindenhez. Mit tegyek hogy ne így legyen?
Figyelt kérdés
Pesszimista vagyok,negatívan állok hozzá mindenhez,nem tudok semminek örülni.Semmi célom az életben,de ha mégis van akkor úgyis rövid idön belül feladom.2012. aug. 9. 15:02
1/3 anonim válasza:
Van munkád? Nekem nincs, úgy hogy kijött rajtam az, amit te most leírtál :S Próbálok visszatalálni a régi énemhez, de nagyon kéne a meló is, és megvisel hogy nincs.
23/N
2/3 A kérdező kommentje:
Van persze..
2012. aug. 9. 15:05
3/3 anonim válasza:
Aki kalandra vágyik, az vállaljon be egy EVS-es évet!! Tapasztalat.. imdádtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!