Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok kötekedő, akarato...

Miért vagyok kötekedő, akaratos? Rengeteget bosszankodok, morgok felesleges dolgokon. Be vagyok savanyodva?

Figyelt kérdés
36 éves nő vagyok. Vagy kevés a társaságom? Gyeden vagyok az édes babámmal, nem sok felnőtt társaságom van, a párom sokat dolgozik, szinte csak kettesben vagyunk a babánkkal egész nap.
2010. dec. 2. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Szexhiányod van, édes.:)
2010. dec. 2. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Megértelek.

Nem szabad ennyire elzárnod magad a külvilágtól azért mert babád van.

Egy baba nem pótolja a felnőtt emberekkel való társalgást, kikapcsolódást.

El kéne menned időnként a babával, és baba nélkül is emberek közé.

2010. dec. 2. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Az elsőnek, ez nem teljesen újkeletű probléma, ami a kérdésemben szerepel, csak mostmár engem is zavar. Szóval nem a szex hiány miatt van. Hogy hozzak egy példát, hogy a múltkor azért durrogtam, mert egy futár épp a ház bejárója előtt parkolt és így én nem tudtam ott feltolni a babakocsit. Kerülnöm kellett miatta, szóval nem egy égbe kiáltó probléma, de én képes vagyok rajta pörögni.

A 2-nak, tudod ilyenkor a barátnők már nem annyira kíváncsiak, a legjobb barátnőm is felszívódott, egy másikat meg hiába hívok, nem jön, egy közeli városban lakik, én azért pici babával nem buszoznék, ő meg nem is dolgozik, unatkozni szokott és mégsem jön. Kisbabás anyukákkal meg olyan nehéz egyeztetni, mostanában épp akkor alszik az én babám, amikor ők réárnének és fordítva. Próbáltam már itt keresni másik anyukát, de ha már nagyobb a baba, egész más a napirendjük, már játszóra járnak, mi még nem. Igazán nincs kire hagyni a babát, ha szabadnapos a párom, akkor meg én is szeretek vele lenni.

2010. dec. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!