rendszeres dohányzó vagyok, de én buliba ugyanannyit szívok mint amúgy.
amúgy énis így kezdtem, mint ti. először csak barátnővel egy közös doboz a buliba....aztán néha egy héten 1-2 szál cigi...aztán már 3-4 szál cigi, aztán már mindennap egy cigi, aztán már nemelég a barátnővel közös doboz mert már akkoris kell amikor nem vele vagyok...és most fél dobozzal szívok el egy nap. énis mindig mondogattam anyámnak, h áááh, úgysem szokom rá, csak buliban cigizek...nem hittem neki amikor aztmondta h úgyis ráfogok szokni...azt mondom ígyhát neked, h te is ráfogsz szokni.
2010. márc. 30. 01:05
12/23 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ne hazudd magadnak, hogy nem vagy rendszeres dohányos.
Te már az vagy, és el kellene gondolkodnod a leszokáson.
2010. márc. 30. 09:54
13/23 anonim válasza:
A hétköznapokon két nap alatt megy el egy doboz sárga multi (csak az erősség kedvéért írom le).
De ha buliban vagyok, csak a buli ideje alatt megy el egy doboz, vagy másfél doboz.
21L
2010. márc. 30. 15:52
14/23 anonim válasza:
Jó kis bulik (bocsánat: party, ty-vél a végén, mint a tyúk) lehetnek, ahol mindenki elszív egy dobozzal, gondolom, annyit sem látni ott, mint ködben éjszaka, bónuszként minden és mindenki tök büdös és ordít a zene. Jó szórakozást!
2010. márc. 30. 21:09
15/23 anonim válasza:
party dohányos vagyok: 5-6-7 szál
2010. márc. 31. 17:04
16/23 anonim válasza:
A gimnázium 3.évétől az egyetem második évéig teljesen rá voltam szokva, napi fél doboz, vagy amennyire pénz volt. Aztán úgy-ahogy leszoktam, és azóta (majdnem 8 éve) meg tudom csinálni, hogy csak és kizárólag buliban, illetve alkohol mellé gyújtok rá. Voltak teljesen leszokós időszakok is, de a buli hangulat, az alkohol nagy kísértés. (Régebben heti többször, most úgy kéthetente, havonta.) Fél-egy doboz fehér viceroy megy el, de ebben az is benne van, hogy páran kérnek, és szoktam adni. Szerintem még mindig jobb, ha valaki csak buliban gyújt rá, mintha állandóan, és nem feltétlenül lesz ebből rendszeres (napi szintű) dohányzás. Szerintem a cigaretta is felfogható olyan élvezeti cikknek, mint pl. a csokoládé - alkalmanként is fogyasztható, nem kell függőségként tekinteni rá. Ha valaki annak érzi, az csak pszichológia. Csak rajtad múlik!
2010. ápr. 2. 21:10
17/23 anonim válasza:
Ha hétköznap ami ugyebár 5 nap elszívsz 1-2 szálat,az miért rendszeres dohányzás?Rendszeres dohányosnak nem 1-2 szál fogy el 5 nap alatt szerintem.
2010. ápr. 3. 05:20
18/23 anonim válasza:
buliban elmegy akar 2-2 es fel csomaggal is amugy rendszeres dohanyzo vagyok napi 1 doboz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!