Egy reggelig tartó buliban mennyi cigit szívtok el? (azt is írjátok h rendszeres vagy partydohányzók vagytok-e)
de írtam, hogy nem bulizunk minden 7végén :) hétköznap pedig tényleg csak nagyon ritkán egy-két szálat szívunk. szerintem ez még belefér. és most szeretnék váltani kék cigiről még gyengébbre, de azért nem fehérre (narancs pall mall, sárga multi, szürke bond - ilyesmire gondoltam)
egyébként várom a további válaszokat is :)
Általában 2 doboz cigivel indulok el buliba és én rendszeres dohányzó vagyok minden nap egy dobozzal elszívok, de buliban addig szívom míg le nem húzom a piát mikor már kicsit sokat ittam utána már egyáltalán nem kívánom a cigit és a 2 doboz meg úgy megy el, h közbe a barátaim is fogyasztják!
22/l
A logika ott hibádzik, hogy az első szál sosem esik jól. Miért kell hát folytatni? Frankó lehet egyébként bűzleni a cigifüsttől (haj, ruha, minden), ha meg úgy adódik egy hamutálcával csókolózni szintén.
A viccet meg ismered:
- Miért dohányzik?
- Mert ideges vagyok.
- Na és mióta ideges?
- Mióta dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!