20év alatti lányok, mikor gyújtottatok rá először?
14 évesen próbáltam ki (az akkori egyik legjobb barátnőm már régóta dohányzott, és egyszer kértem, hogy kipróbálhassam). Pár nappal később megvettük együtt az első doboz cigimet. Kb fél-egy évig napi szinten volt, hogy 3-4 szálat is elszívtam. Gimiben 9. első felében még heti pár szál játszott, de utána nem. Aztán 11. környékén egy ideig megint néha-néha pár szál (főleg, ha inni mentünk). Utoljára 2015 nyarán szívtam el max 5 szálat, de már nagyon rosszul éreztem magam tőle (szorított a mellkasom, szédültem, stb, szintén ugye ittunk, és úgy cigiztünk), illetve pár hete két slukkot kunyiztam egy haveromtól.
Eleinte azért szívtam, mert a többiek is (így bekerültem egy csoportba, tartoztam valahova - ami korábban nem volt elmondható). Mindig megnyugtatott, ha elszívtam egy-egy szálat, úgyhogy később, mikor kikerültem abból a bizonyos társaságból, akkor már csak akkor szívtam, ha inni voltunk, vagy ha nagyon felhúztam magam valamin. Sose szoktam rá, és nem is tervezek. Néha megkívánom, de már nem szívesen gyújtanék rá. Ennek ellenére a nyári maradéka még mindig nálam van - kísért, de ellenállok. Ki is kéne dobnom. :P
19/L
Utolsó vagyok.
Francokat, 13 voltam, mikor először kipróbáltam (a sztori stimmel, csak a kor nem). De gáz így visszagondolva...!
14 évesen. Szeretek cigizni, már az első slukk is tetszett sajna.
(privátot nem kérek)
19L
Én amikor először kipróbáltam 11 éves voltam, azt is az unokatestvérem erőltette rám. Utana nem gyujtottam rá egy évig és tavaly (13 évesen) újra rágyújtottam azota egy heten heti 1 doboz megy el.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!