Lányok hány évesen gyújtottatok rá először és miért szerettek dohányozni?
12 körül voltam amikor először gyújtottam rá, aztán abbahagytam, mert lecsesztek, aztán suliban megint kínálgattak és rá szoktam 14-15 voltam. 20-21 éves koromig dohányoztam aktívan, szerettem, mert a barátaimmal voltam, amikor szívtuk, meg ilyesmi. Nem a dohányzást szerettem, hanem a társaságot. Aztán nem tudtam kontrollálni, úgy rászoktam, mintha kábítószer lenne, nem tetszett ezután, a barátokkal sem taliztam már annyit, de amikor végleg leszoktam, akkor az azért történt, mert lett egy barátom és ő nem szerette a cigit, ezért abbahagytam. Most vagyok 23.
Manapság vissza gondolok rá, hogy jó lenne néha egy-egy szállal elszívni, de nem kockáztatom meg, mert a pasim úgy is megérzi, együtt lakunk. Sokszor álmodom róla, hogy dohányzok, meg a barátokkal vagyok. Nem akarok visszaszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!