Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok hány évesen gyújtottato...

Lányok hány évesen gyújtottatok rá először és miért szerettek dohányozni?

Figyelt kérdés
Kort is kérek(most mennyi vagy)
2015. okt. 18. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
13-14 évesen próbáltam ki. És nem szeretek dohányozni, nem is szoktam rá.
2015. okt. 18. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nos, kipróbáltam (kb. 14 évesen), de undorítónak találtam, és most is annak találom, ha egy nő dohányzik. Név nélkül és saját korod kiírása nélkül pedig nem illik mások korára rákérdezni. 23/N
2015. okt. 18. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért fontos (42férfi)
2015. okt. 18. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

12 körül voltam amikor először gyújtottam rá, aztán abbahagytam, mert lecsesztek, aztán suliban megint kínálgattak és rá szoktam 14-15 voltam. 20-21 éves koromig dohányoztam aktívan, szerettem, mert a barátaimmal voltam, amikor szívtuk, meg ilyesmi. Nem a dohányzást szerettem, hanem a társaságot. Aztán nem tudtam kontrollálni, úgy rászoktam, mintha kábítószer lenne, nem tetszett ezután, a barátokkal sem taliztam már annyit, de amikor végleg leszoktam, akkor az azért történt, mert lett egy barátom és ő nem szerette a cigit, ezért abbahagytam. Most vagyok 23.

Manapság vissza gondolok rá, hogy jó lenne néha egy-egy szállal elszívni, de nem kockáztatom meg, mert a pasim úgy is megérzi, együtt lakunk. Sokszor álmodom róla, hogy dohányzok, meg a barátokkal vagyok. Nem akarok visszaszokni.

2015. okt. 18. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha 42 éves vagy gondolom a lányodra vagy kíváncsi, hogy mikor lesz a korba, hogy cigizik e. Én személyszerint 12-13 évesen gyújtottam rá haverokkal még "hobbi" szintem mivel akkor annyi volt, hogy kimentünk a sport központba és ott. Lányoknál anno sose volt ilyen nem nagyon cigiztek/nek. Most nálunk gimibe az osztályba 26 főből 2 srác és 13 lány cigizik. (13 fiu és 13 lány van az osztályba). Szóval a középsuliba nagyobb az esély arra, hogy elkezdik mert mindenki azt csinálja. Viszont ez az egész suliba így van. Tehát ha megyek ki akkor ott van vagy 40-50 csaj és 10 srác maximum. Ha elkezdi akkor elkezdi sokat nem tudsz vele kezdeni. Pénzt me adj neki és kész. 13.-ban a lányok mondták már, hogy de meg bánták stb, meg, hogy fater adhatott volna egy bazi nagy pofont, hogy jó útra tereljen. Nem megoldás, viszont szerintem sokba segíthet fiu esetében.
2015. okt. 18. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

14, mert hangulatos.

18L

2015. okt. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!