Lányok, mi visz rá benneteket hogy először rágyújtsatok?
gondolat elterelés, kiváncsiság
de vannak akik divatbol meg menőségbol csinálják
én olyan 9 évesen cigiztem elöször kiváncsiságbol azota már nem kivácsiságbol csinálom de néha cigizek
15 lány
Nem köntörfalazok, egyenes és őszinte leszek.
Életemben először 14,5 évesen gyújtottam, pár ismerőssel(nem baráttal, ismerőssel) elmentünk egy házibuliba, nem tagadom, erősen ittas állapotban voltam életemben először.
Alig tudtam megmondani hol vagyok, meg, hogy milyen nap van. Forgott a világ, minden vicces volt a semmin röhögtem. Ekkor az egyik veterán dohányos félrehívott, sikerült 10 perc alatt kacskaringózva negtennem hozzá a 10 méteres távot ami köztünk volt. Kérdezte, hogy próbáltam-e már, mondom nem. Emlékszem 3-an ültek a padon, a csaj közepén cigizett, jobb oldalán a masik csaj is, bal oldalán meg a pasija is. Azt mondja ,,Várjál akkor, ez erős lesz elsőre" Megbokte a mellette ülő csajt, azt mondja "De ba szd meg ez még erősebb, ez még sza rabb lesz neki." Úgy adta oda a csaj a kezéből azt amit ő eddig szívott, kb 4 slukk volt belőle. Mondta, hogy tudozzem le, dehogy mertem én letudpzni, mondom hülye vagy? Na a 2. Slukkot már kicsit tüdőre vettem, a harmadikat meg teljesen. Na azt megéreztem. Köhögni nem köhögtem, de kb egy fel órát szédültem. Kb Ennyi is amore emlékszem.
Azóta Max akkor szívok par slukkot ha valami nagy buliban vagyunk, szóval nyaranta vagy 2-szer.
Tudom, hogy igénytelenségre utal ez amit leírtam, főleg csaj létemre, de mindenki követ el hibákat, ráadásul mar azért, eltelt pár év.
Rászokva nem vagyok, venni nem veszem, hétköznapokban ha megerzem a cigi szagot rosszul vagyok, szóval szerintem egyelőre nincs baj velem.
Én is 14 évesen cigiztem először, az első berúgásomkor :D
Amúgy azért, mert kíváncsi voltam. Már előtte is nagyon érdekelt, hogy milyen lehet cigizni, csak nem tudtam kitől kérni, mivel a szüleim nem cigiznek, és akkoriban még a barátaim sem cigiznek.
Most pedig azért szívom, mert szeretem. Már az első slukk nagyon jó volt nekem. Bár az első pár szál cigimet nem tüdőztem le, emiatt nem is köhögtem, lehet ezért tetszett meg. De olyan jó érzés, hangulatos. :)
Amúgy nem vagyok komoly dohányos, de azért nem csak bulikban gyújtok rá.
18L
Mindig is nagyon kíváncsi voltam a cigire,mert csak utcán láthattam dohányzó embereket,ugyanis nálunk a családban szinte senki nem dohányzik.
Először 15 évesen gyújtottam rá,egy buli alkalmával.
Azóta is szívom,de nem sűrűn,heti pár szál feszültseglevezetés képpen. Kb. heti 4-6 szál,max. 10,de az már nagyon max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!