Vissza lehet szokni a "partidohányzásra"?
Figyelt kérdés
Már 4 éve dohányzom, kezdetben csak buliban, de aztán a hétköznapokban is. Sokszor próbáltam már letenni, nem sok sikerrel. Most igazából arra gondoltam, hogy a hétköznapokban egyáltalán nem gyújtanék rá, viszont buliban valószínűleg nem tudnám megállni, annyira elképzelhetetlen nélküle. Nem járok sűrűn egyébként, havonta 1-2-szer. A szervezet hozzá tud szokni a mindennapos dohányzás után ehhez, vagy folyamatosan megmaradna a vágyakozás?2015. dec. 18. 18:59
2/2 anonim válasza:
Szerintem sajna maradna a vágyakozás...
Én szintén 4 éve cigizem, eleinte én is csak bulikban, de már kb. 3 éve napi szinten is, bár még így sem sokat. Rengetegszer próbáltam már elhagyni a hétköznapokon a cigit, volt hogy ment 2-3 hétig, de aztán mégis csak rávett valami arra, hogy rágyújtsak. Most már nem is próbálkozom ilyesmivel, végül is egyelőre jó így nekem.
Persze, ha nagyon erősen akarod, akkor menne, de hiányozna mindenféleképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!